"Glābējzvana" aktieri sanāk kopā pēc 26 gadiem! Vai viņi vispār ir mainījušies? FOTO. VIDEO
„Glābējzvana” aktieri atgriežas Beisaidas vidusskolā pēc 26 gadiem un sastop tajā jaunu skolnieku – Džimiju Falonu.
Slavenības
2015. gada 5. februāris, 18:11

"Glābējzvana" aktieri sanāk kopā pēc 26 gadiem! Vai viņi vispār ir mainījušies? FOTO. VIDEO

Jauns.lv

TV šova „The Tonight Show” vadītājam Džimijam Falonam izdevies tas, par ko sapņoja daudzi, kas deviņdesmitajos gados bija tīņi un ar milzu interesi sekoja Beisaidas vidusskolas jauniešu gaitām populārajā TV seriālā „Glābējzvans”. Pēc 26 gadiem Falons sapulcinājis visus atkal kopā un iestudējis mazu ainiņu „iz skolas gaitām”.

Uz TV šova ierakstu ieradās lielākā daļa „Glābējzvana” („Saved By The Bell”) aktieru, par kuriem savulaik jūsmoja tūkstošiem tīņu visā pasaulē. Viņu vidū bija kādreizējais tīņu meiteņu elks Marks Pols Goselārs (40, viņš atveidija Zaku), Mario Lopess (41, Sleiters), Elizabete Bērklija (42, Džesika), Tifānija Tīsena (41, Kellija) kā arī Deniss Haskinss (64, direktors Beldings).

Vakara gaitā Mario Lopess uzņēma virkni fotogrāfiju no jautrās atkalredzēšanās un atrādīja aizkulišu attēlus arī saviem sekotājiem „Instagram” blogā. Lopesa sekotāju skaits šajā sociālajā tīklā gandrīz sasniedz 400 000.

41 gadu vecais Lopess izskatās tikai par mata tiesu vecāks (lasi – nobriedušāks!) nekā tīnis Sleiters, kuru visbiežāk uz ekrāniem redzējām balinātās džinsos ar paaugstināto jostas līniju.

Par godu kopā sanākšanai Mario pat matus bija centies ieveidot līdzīgi kā tolaik, kad filmējās populārajā seriālā.

Kādā no „Instagram” blogā publicētajiem attēliem Lopess pozē kopā ar Marku Polu Goselāru, par kuru savulaik jaunas meitenes fanoja tikpat ļoti kā mūsdienu tīņi par Bīberu. Tolaik Markam bija gaiši balināti mati, taču nu jau gadiem ilgi aktieris dabiski gaiši brūnos matus vairs nekrāso. Tomēr uz TV šova ierakstu Marks ieradās kā gaišmatis. Viņš bija izmantojis gaišas krāsas aerosolu, lai pēc iespējas vairāk atkal līdzinātos Zakam.

Tifanija Tīsena uz „vidusskolas salidojumu” bija ieradusies māmiņas cerībās, taču tas netraucēja aktrisei uzvilkt karsējmeitenes uniformu. Tifanija šobrīd ir sava otrā mazuļa gaidībās. Zināms, ka viņai un vīram Bredam Smitam būs puika. Pārim ir arī četrus gadus veca meita Hārpere.

Vienīgie, kas neieradās uz Džimija Falona TV šovu, bija jokdaris Skrīčs jeb aktieris Dastins Daimonds (38) un Lizas lomas atveidotāja Larka Vūrisa (40).

Dastinam nav pārāk siltas attiecības ar bijušajiem kolēģiem. Reiz slavas atgūšanas nolūkos viņš sarakstīja grāmatu, klāstot nejaukas lietas par seriāla filmēšanas aizkulisēm. Aktierim vairākkārt arī bijušas nepatikšanas ar likumu. Pērnā gada Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, viņu un draudzeni Amandu Šulcu policija arestēja par nelikumīgu ieroča nēsāšanu.

Pirmo seriāla „Glābējzvans” sēriju ASV demonstrēja 1989. gadā.

Džimijs Falons dodas uz Beisaidas vidusskolu kopā ar „Glābējzvana” aktieriem

­


Kasjauns.lv, Foto: Instagram, ALl Over Press