Un šovs var sākties! Kā "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki parādījās sabiedrībai. FOTO
Aktrise Evija Skulte ar savu deju partneri Raimondu Andersonu atraktivitāti ieviesa jau TV šova „Dejo ar zvaigni” ieskaņas pasākumā.
2015. gada 6. februāris, 16:30

Un šovs var sākties! Kā "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki parādījās sabiedrībai. FOTO

Jauns.lv

Jau no 22. februāra TV3 kanālā ik svētdienu būs skatāms šā pavasara vērienīgākais TV šovs „Dejo ar zvaigzni”. Šova atklāšanas pasākums norisinājās viesnīcā „Baltvilla” un to vadīja „Dejo ar zvaigzni” vadītāji stila un modes eksperte Maija Silova ar aktieris Jānis Āmanis.

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni” atklāšanas pasākumā valdīja patīkama gaisotne un prieks, jo ikviens no iesaistītajiem ar nepacietību gaida šova sākšanos. Maija Siliva atzinās, ka piedāvājumu vadīt šovu sākotnēji uztvērusi mazliet vieglprātīgi, taču ātri vien sapratusi – tas ir jauns izaicinājums un iespēja iejusties vēl nebijušā lomā. „Līdz šim pat nebiju iedomājies, cik liels darbs tiek ieguldīts šova tapšanā! Spēju novērtēt arī dalībnieku uzdrīkstēšanos piedalīties deju šovā, un varu vilkt paralēles ar sevi – šāda veida pieredze tā ir pirmā gan man, gan tiem, kas dejo zvaigžņu statusā.” Par Āmaņa dejotprasmi pasmaidīja gan viņš pats, gan viens no šova žūrijas pārstāvjiem – mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks: „Viņa individualitāte izpaužas arī attiecībās ar deju. Neslēpšu, ka viņš nav viens no izcilākajiem dejojošajiem aktieriem, taču viņa pozitīvisms spēj to kompensēt, un rezultāts vienmēr ir labs.”

TV šovā deju laukumā varēs redzēt aktieri Gintu Grāveli un divkārtējo Latvijas čempioni 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Lieni Tarani, dziedātāju Lieni Greifāni un profesionālo dejotāju, treneri, sporta deju tiesnesi Viktoru Haritonovu, dziedātāju Lolitu Novikovu un Latvijas Latīņamerikas deju čempionu pieaugušo grupā Andri Antuzeviču, „Latvijas Lepnumu”, biznesa analītiķi Mārtiņu Oliņu un Latvijas Latīņamerikas deju čempioni pieaugušo grupā Ilzi Jankovsku.

Tāpat dejām ļausies seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte un starptautiskais klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons, šefpavārs Elmārs Tannis un prestižo „United Kingdom Open Rising Star Championships” uzvarētāja Elza Pole, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un Latvijas Republikas Showdance čempionāta 2. vietas ieguvējs Jānis Strēlnieks, raidījuma „Nekā personīga” žurnālists Ansis Pūpols un Latvijas vicečempione Latīņamerikas dejās, daudzkārtēja starptautisko sacensību laureāte Lesia Bogačova, modele Diāna Kubasova un finālists Latvijas sporta deju čempionātos gan Latīņamerikas, gan 10 deju programmā Kārlis Kemlers, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un divkārtēja Latvijas čempione, starptautisko sporta deju sacensību fināliste Marta Kalēja, kā arī biznesa lēdija Svetlana Loeva un Latvijas Kausa izcīņas posmu sporta dejās finālists un laureāts jauniešu vecuma grupā, „Salsa Baltic Show Cup 2011” uzvarētājs Mārtiņš Kagainis. Visi šie pāri tiksies deju laukumā, lai turpmākās 10 nedēļas cīnītos par uzvaru un šova čempiona titulu.

„Dejo ar zvaigzni” dalībnieku uzstāšanos ik svētdienas vakaru vērtēs patiesi stingra žūrija. Tās sastāvā būs baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs A.Kivlenieks.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica