Džonija Depa romantiskās kāzas. FOTO
Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aizvadītajā trešdienā, taču svētdien – 8. februārī – teica viens otram jāvārdu draugu un tuvinieku klātbūtnē Bahamu salās.
Slavenības
2015. gada 11. februāris, 07:09

Džonija Depa romantiskās kāzas. FOTO

Jauns.lv

Kāpēc svinēt vienas kāzas, ja var sarīkot divas?! Tieši tā rīkojies Holivudas aktieris Džonijs Deps (51) un viņa jaunā sieviņa, aktrise Ambera Herda (28).

Kā jau iepriekš ziņojām, Džonijs Deps un Ambera Herda salaulājās civilā ceremonijā aktiera mājās Losandželosā šā gada 4. februārī. Līdz ar ziņu par kāzām, izskanēja informācija, ka lielākas svinības pāris ieplānojis jau tās pašas nedēļas nogalē Depam piederošajā salā Bahamu salu arhipelāgā. Svētdien, romantiskā ceremonijā okeāna krastā pāris teica viens otram jāvārdu tuvāko draugu un radinieku klātbūtnē.

Ceremoniju liedagā ar klātbūtni pagodinājis arī pāra draugs aktieris Pols Betanijs, kā arī abi Depa bērni, kas nākuši pasaulē 14 gadus ilgās kopdzīves laikā ar franču aktrisi, modeli un dziedātāju Vanesu Paradī – meita Lilija Rouza Melodija (15) un dēls Džeks Sperovs (12).

Līgava bijusi tērpta dizaineres Stellas Makartnijas darinātā kāzu kleitā. „Ambera pati ieveidoja sev matus un uzklāja dekoratīvo kosmētiku, Džonijs bija tikpat mierīgs kā vienmēr,” izdevumam „Sunday Express” izteicies kāds no pāra draugiem. „Jau kopš aizvadītās trešdienas viņus ieskauj īpašs mirdzums, kad viņi oficiāli kļuva par vīru un sievu. Viņi vēlējās to visu atkārtot pludmalē un... (nosvinēt) kopā ar draugiem, jo abi mīl šo salu un vēlas, lai tā ieņemtu būtisku vietu arī viņu turpmākajā kopdzīvē.”

Mazo „Little Halls Pond Cay” salu Džonijs Deps iegādājās 2004. gadā par to samaksājot 3.6 miljonus dolāru. Salai ir sešas pludmales, kam nosaukumi doti par godu Depa bērniem un viņa bijušajai dzīvesbiedrei. Uz salas ir palmu rindu ieskauta lagūna un mājas, kurām elektrību ražo saules baterijas.

„Es nedomāju, ka jebkad agrāk esmu redzējis kādu tikpat skaistu un nevainojamu vietu,” 2009. gadā Deps izteicās žurnālam „Vanity Fair”. „Tu vari pat sajust, ka šeit pulss palēninās par 20 sitieniem minūtē. Te valda absolūta brīvība.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press