foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ko šajās Lieldienās dara Keita Midltone un princis Viljams?
Velsas princis Viljams un princese Ketrīna 2024. gada 22. martā.
Slavenības
2024. gada 31. marts, 14:49

Ko šajās Lieldienās dara Keita Midltone un princis Viljams?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princis Viljams un Keita Midltone plāno pavadīt savu bērnu Lieldienu brīvdienas, atpūšoties un veltot laiku ģimenei, vēsta "Hello Magazine".

Princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss, kuri apmeklē "Lambrook" skolu Bērkšīras grāfistē, 2024. gada marta beigās devušies skolas brīvdienās, tāpēc Velsas ģimene svētkus baudīs tālāk no publikas uzmanības.

Insaideri ziņo, ka topošais Lielbritānijas karalis kopā ar sievu un bērniem dosies uz savu ārpilsētas rezidenci Anmerholu Norfolkā, kas atrodas netālu no Sandringemas muižas, lai pavadītu laiku tālāk no sabiedrības uzmanības pēc Keitas Midltones paziņojuma par viņas cīņu ar vēzi.

Emocionālā video uzrunā trīs bērnu māmiņa pastāstīja, ka 2024. gada februāra beigās sākusi profilaktisko ārstēšanu ar ķīmijterapiju. Janvārī Keita pārcieta vēdera dobuma operāciju, bet testi pēc tās uzrādīja vēža klātbūtni.

"Protams, tas bija milzīgs šoks, un mēs ar Viljamu darījām visu, lai apstrādātu un risinātu to privāti mūsu jaunās ģimenes labā. Kā jūs varat iedomāties, tas prasīja laiku. Man bija vajadzīgs laiks, lai atveseļotos pēc nopietnas operācijas, lai uzsāktu savu ārstēšanu," skaidroja Velsas princese.

"Bet, pats galvenais, mums bija vajadzīgs laiks, lai visu paskaidrotu Džordžam, Šarlotei un Luisam, un apliecinātu, ka ar mani viss būs kārtībā."

Velsas ģimene pārcelsies uz Norfolku un pavadīs laiku Anmerholā līdz aprīļa vidum, līdz princis Viljams atgriezīsies pie karaliskajiem pienākumiem, bet bērni - pie mācībām.

Muiža, kā tiek ziņots, nodrošina lielisku atpūtu ģimenei zaļo parku ielokā, lai tie varētu iegrimt dabā, kas ļoti patīk Keitai Midltonei.

Karaliskā rezidence tiek uzskatīta par Velsas princeses iecienītu, un šeit viņi pavada arī savas Ziemassvētku brīvdienas.

Māja ar 10 guļamistabām, kas atrodas Anmeras ciemā netālu no Kingslinnas pilsētas, Keitai un Viljamam kā kāzu dāvanu pēc ceremonijas Vestminsteras abatijā uzdāvināta 2011. gada aprīlī.

19. gadsimta muiža atrodas arī netālu no Holkhemas pludmales, kas piedāvā plašus, baltus smilšu krastus, kur bērni var rotaļāties. Iepriekš šeit veikts arī remonts 1,5 miljonu sterliņu mārciņu vērtībā.

Keita Midltone, kā zināms, šobrīd uz princi Viljamu paļaujas vairāk nekā jebkad agrāk. Topošais Lielbritānijas karalis jūtas "bezpalīdzīgs un nobijies" un lūdza citus ģimenes locekļus viņu aizstāt, lai viņš varētu būt mājās. Daudzbērnu tēvs velta laiku bērniem, neskatoties uz to, ka viņiem jau sen ir kvalificēta aukle.

Velsas princis un princese nav informējuši publiku par Midltones cīņu ar onkoloģisko saslimšanu līdz Lieldienu brīvdienu sākumam pie viņu bērniem, lai mazinātu publikas uzmanības spiedienu uz Šarloti, Džodžu un Luisu Tagad viņi pavadīs laiku kopā tālāk no sabiedrības un preses.