Slavenības
2024. gada 24. marts, 06:55

Sadusmotais Bjankas Censori tēvs nobriedis nopietnai sarunai ar znotu Kanji Vestu par meitas nepiedienīgo izskatu

Jauns.lv

Bjankas Censori tēvs Leo Censori vēlas satikt meitas vīru Kanji Vestu, cik drīz vien iespējams. Viņš nobriedis nopietnai sarunai ar znotu par savas meitas izskatu, un Kanjem par to būšot jāatbild, informē ārvalstu mediji.

Izdevums "DailyMail" citē pārim pietuvināta cilvēka teikto, ka Bjanka izvairās aci pret aci sastapties ar savu tēvu, kurš ir kritiski noskaņots par viņas drosmīgajiem tērpiem un laulību ar skandalozo reperi.

Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu

gallery icon

Tagad Kanjes sievastēvs grib satikt mūziķi pašu un aci pret aci par visu izrunāties!

Tiek ziņots, ka Leo pieprasījis, lai znots mērotu ceļu pie viņa uz Austrāliju pēc tam, kad sieva šomēnes apmeklējusi ASV un paudusi bažas par Bjankas “iebiedēšanu” no Kanjes puses.

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori.

gallery icon

Bjankas mamma Aleksandra nesen paviesojusies ASV ar mērķi “glābt” savu meitu, taču viņai tas nav izdevies.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Bjanka ar mammu Aleksandru.

“Bjankas tēvs nebija apmierināts ar sievas vizīti pie viņu meitas. Viņam šķiet, ka sieva atļāvusi Bjankai turpināt darīt to, ko viņa dara. Jā, Bjanka provokatīvi ģērbās, kamēr māte tur bija, bet tas nav nekas salīdzinājumā ar dažiem tērpiem, ko viņa nēsājusi pirms un pēc vizītes,” apgalvojis informācijas avots.

Tagad Kanje Vests uzaicināts ierasties Austrālijā un Bjanka ir “nobažījusies”, jo zina, kā reaģēs viņas tēvs. Par to kāds vārdā nenosaukts paziņa pastāstījis izdevumam DailyMail.

“Viņas tētis ir nobriedis aprunāties ar Kanji, un Leo nebūs Kanjes varas vai kontroles iebiedēts,” izteicies paziņa. Viņš arī piebildis, ka neviens arī negaida, ka tā būs draudzīga patērzēšana ar ģimenes portretu aplūkošanu.

46 gadus vecais reperis Kanje Vests ar 29 gadus veco modeli Bjanku Censori apprecēja 2022. gada decembrī. Pāra kāzas sekoja tikai dažas nedēļas pēc tam, kad mūziķis bija oficiāli šķīris laulību ar bijušo sievu Kimu Kardašjanu.

Kopš tā laika pāris joprojām turpina pārsteigt sabiedrību ar savām pikantajām iziešanām sabiedrība. Bjanku bieži var redzēt pilsētas ielās caurspīdīgos apģērbos, kas neslēpj viņas sievišķās formas un bieži vien tikpat kā nepiesedz arī pašas intīmākās vietas.