foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Laurim Reinikam pārsteigums labierīcībās, Terzens sācis adīt - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Lauris Reiniks.
Slavenības
2024. gada 22. marts, 13:50

Laurim Reinikam pārsteigums labierīcībās, Terzens sācis adīt - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Laura Grēviņa diskutē par skaļajiem močiem

Plašas diskusijas soctīklā X izsaucis podkāsta "Pa kluso" veidotājas Lauras Grēviņas ieraksts par skaļajiem motocikliem pilsētas centrā.

“Vai kāds kādreiz, redzot un dzirdot skaļu un ātru moci Rīgas centrā, ir padomājis – jaaa, vecīt, kruta??!!!” tā ierakstīja Laura. Komentāru sadaļā, kur to bija vairāk nekā 100, diskusija norisinājās augstos toņos – neskaitāmi cilvēki piekrita Lauras sacītajam, lai gan netrūka arī tādu, kas izrādīja sajūsmu par moto skaņām.

Vai sirmas lēdijas drīkst runāt slengā?

Rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska saņēmusi aizrādījumus no savas meitas, ka mamma runājot slengā, viņai tā runāt nevajadzētu. “Te tev nu bija integrācija ar jauniešiem – kad sirmas lēdijas laiž slengā, viņiem nemaz tā nepatīk,” ironiski secinājusi Dace.

Gustavs Terzens - zemessargs, kas ada

“Karavīri netaisa politiku un neapspriež pavēles. Šodien rīkojums… adīt! Un arī adīšanā sabiedrotie paliek kopā,” – nelielu ieskatu zemessargu ikdienā sniedzis TV un radio personība, zemessargs Gustavs Terzens.

Lauris Reiniks un pārsteigums labierīcībās

Amizantu situāciju ar dziesmu "Manas mīļākās puķes" piedzīvojis dziedātājs un pasākumu vadītājs Lauris Reiniks.

Proti, kāda uzņēmuma labierīcībās, lai paglābtu ciemiņus un kolēģus no neērtām situācijām, fonā skan zelta dziesmu izlase! Lauris šādas rūpes nudien novērtē: “Tikko biju aģentūrā runāt par pasākumu, visi klusi strādā, ieeju labierīcībās – bladāc, gandrīz sirds apstājās. Sāk skanēt skaļa mūzika. Automātiskais radio. Nebiju plānojis “trokšņot”, bet “rozes tumšsarkanās” paskanēja fonā.”

Šī frāze noderēs!

Radio dīva Sanda Dejus ir atradusi ļoti piemērotu frāzi, ar ko attaisnoties, ja sanācis aizkavēties kādā ballē tā pailgāk: “Noziedznieks nebija individuāli motivēts, bet tika stimulēts.”

Mika Dukura dēlam jau astoņi!

Mūziķis Miks Dukurs savā "Instagram" kontā padalījies ar aizkustinošiem fotokadriem un tekstu, kas domāts dēlam Frenklinam astotajā dzimšanas dienā. Miks savam dēlam jubilejā veltījis šādus vārdus: “Un man ir jāpaliek tik foršam, cik vien varu! Tik jautri mums gāja, tik jautri mums vēl ies! Mīlu savu puiku!”