foto: Vida Press
Viņa bija pirms Ketrīnas Zetas-Džonsas: kāda izskatījās Maikla Duglasa pirmā sieva, ar kuru viņš apprecējās, kad viņai bija 19
Maikls un Diandra Duglasa.
Slavenības
2024. gada 23. marts, 05:44

Viņa bija pirms Ketrīnas Zetas-Džonsas: kāda izskatījās Maikla Duglasa pirmā sieva, ar kuru viņš apprecējās, kad viņai bija 19

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šobrīd aktieris Maikls Duglass ir laimīgi precējies ar aktrisi Ketrīnu Zetu-Džonsu, ar kuru viņam laulībā piedzimuši divi bērni - dēls Dilans un meita Kerisa, tomēr pirms šīm attiecībām viņš jau bija precējies.

1977. gadā Duglass apprecējās ar austriešu diplomāta meitu Diandru Lukeri. Tolaik Duglasam bija 32 gadi, bet Lukerei - 19. Kāzas notika Losandželosā, bet ceremoniju greznās ģimenes mājas pagalmā vadīja tiesnese Džoana Dempsija.

Pie altāra līgavu veda Maikla tēvs - pazīstamais aktieris Kirks Duglass.

Pārim laulībā piedzima dēls Kamerons, taču laulībai nebija lemta ilga pastāvēšana un pāris izšķīrās.

foto: Vida Press
Maikls un Diandra Duglasa.

Abi šķīrās 1995. gadā, taču šķiršanās tika pabeigta tikai piecus gadus vēlāk, un Lukere ieguva 45 miljonus dolāru plus dažas tiesības uz kopīgu nekustamo īpašumu un alimentiem.

"Es zinu, ka šeit man būs problēmas. Man nekas pret viņu nav un patiesībā es ļoti mīlu savu pirmo sievu. Bet mums vajadzēja šķirt šo laulību pirms astoņiem vai desmit gadiem. Man bija vajadzīgs pārāk ilgs laiks, lai saprastu, ka, ejot pie laulību konsultanta problēmu risināšanai, viņa interesēs ir saglabāt laulību. Jo, ja es izbeigšu laulību, viņam nav nekā darāma. Es domāju, ka Diandra droši vien teiktu to pašu. Tā ir vienīgā acīmredzamā nožēla, kas man ir," "The Mirror" sacīja Duglass.

Kādu laiku viņi vēl dalīja māju Maljorkā un dzīvoja tur pa pusgadam katrs, līdz Duglass laikam izpirka bijušajai sievai savrupmājas tiesības, jo nesenā intervijā "People" atzina, ka šī greznā ligzdiņa tagad pieder tikai viņam un Ketrīnai.

2009. gadā Diandra un Maikls saskārās ar grūtībām, kas saistītas ar viņu dēlu Kameronu. Viņam piesprieda piecu gadu cietumsodu par narkotiku tirdzniecību. Abi vecāki viņu atbalstīja un rakstīja vēstules tiesai, lūdzot sodu mīkstināt. Kamerons piekrita sadarboties ar izmeklēšanu, un viņa termiņš tika saīsināts par pusi.

Šobrīd Diandra Lukere dzīvo laimīgu, bagātu dzīvi kopā ar jauno ģimeni. Viņai ir arī divi dvīņu dēli no attiecībām ar Zaku Bēkonu - Houks Pekstons un Hadsons Hanters. Viņa adoptēja arī meiteni Imāru.