Kanjes Vesta sievas Bjankas Censori stils, kas nepazīst robežu

gallery icon
Slavenības
2024. gada 21. marts, 05:41

Vai vīra iegribu upuris? Kanjes Vesta sieva Bjanka turpina izaicināt sabiedrību. FOTO

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pirms dažām dienām reperis Kanje Vests ar sievu Bjanku Censori atkal nonāca ziņu virsrakstos. Vests savai trūcīgi ģērbtajai sievai tik tikko publiski nenovoilka neona zaļās zeķubikses, kas jau tā knapi sedza kundzes gurnus.

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori

Kanjes Vesta dzīvesbiedre Bjanka Censori.

gallery icon

Bjanka Censori bija izgājusi ielās neona zaļās zeķubiksēs, kuru jostasvietu atlocījusi, cik zemu vien iespējams. Šādā ietērpā, ko papildināja miesaskrāsas krūšturis, viņa kopā ar vīru Kanji Vestu pastaigājās pa Losandželosas ielām un iegriezās restorānā “The Cheescake Factory”.

29 gadus vecā Bjanka savas fluoristicējošās zeķubikses bija uzvilkusi tik zemu uz gurniem, ka mugurpusē rēgojās jau kaili apaļumi. Kad, stāvot pie lfta, viņa Kanjem (46) ļāva nedaudz piekārtot zeķbikses, reperis tās aizmugurē pavilka vēl vairāk uz leju.

Itālijā un Francijā Bjankai jau piedraudēts ar izraidīšanu no valsts un reālu cietumsodu par nepiedienīgu izksatu sabiedriskās vietās, taču vairāk par saniknotas sabiedrības draudiem sieviete nav saņēmusi. Viņa turpina provocēt ar saviem drīzāk jau neesošajiem, nekā esošajiem, tērpiem, izejot ielās.

Sabiedrisko atteicību speciālists Marks Borkovski izteicies, ka Bjanka Censori iespējams nemaz nav tik nevainīga, kā bieži vien publikācijās tiek uzsvērts, apgalvojot, ka vīrs Kanje Vests viņai piespiež iziet sabiedrībā šādos provokatīvos ietērpos. PR eksperts pieļauj, ka pati Bjanka varētu būt ar vīru vienos ieskatos par savu šokēt alkstošo garderobi.

foto: Blackbelts / BACKGRID/ Vida Press
Vai tie domāti mini svārki? Nav brīnums, ka ar tālruni gribas kaut nedaudz piesegties.

Borkovski vērš uzmanību uz to, ka Vests iespējams ir nošpikojis triku no savas šķirtās sievas Kimas Kardašjanas, ka ir svarīgi būt ziņu virsrakstos un iemesli tam var būt visdažādākie, taču viņš savos centienos ir jau pārkāpis jebkādas robežas.

“Kanje saprot sašutumu un cenšas uzspridzināt internetu. Es domāju, ka ļoti daudzi cilvēki sāk justies diezgan neērti, neskatoties uz to, ka viņš saka, ka jūt, ka ar savu partneri var darīt visu, ko vien vēlas,” komentējis eksperts.

Tomēr sabiedrisko attiecību stratēģis apgalvo, ka Bjankai iespējams nav nekādu pretenziju sekot Kanjes rīkojumiem par viņas apģērbu izvēli.

“Vieni uzskata, ka tā ir kontrole, bet otri – ka šī sieviete ir līdzvainīga un pilnībā iesaistīta šajā dīvainajā šovā.”

“Tas ir savāds frīku šovs, ar kuru visi ir saistīti, un daži pat priecājas par šīm diezgan atklātajām  fotogrāfijām.”

Marks Borkovski uzskata, ka reperis izmanto Bjankas ķermeni, lai saglabātu interesi par sevi sabiedrībā.