foto: ddp / Vida Press
Pēc šķiršanās no Britnijas Spīrsas popzvaigznes bijušais vīrs vēlas jaunu ģimeni
Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2017. gada novembrī.
Slavenības
2024. gada 18. marts, 19:22

Pēc šķiršanās no Britnijas Spīrsas popzvaigznes bijušais vīrs vēlas jaunu ģimeni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (42) viņas bijušais vīrs - Irānā dzimušais fitnesa treneris Sems Asghari (30) - nav zaudējis vēlmi izveidot ģimeni un radīt bērnus.

Bijušais fitnesa treneris, modelis un topošais aktieris Sems Asghari un amerikāņu popmūzikas princese Britnija Spīrsa savas īsās laulības laikā laikā bija ļoti atklāti, ka vēlas kļūt par vecākiem abu kopīgam bērnam. Britnijai tā būtu trešā atvase, bet Semam pirmā.

foto: Scott Kirkland/Shutterstock/ Vida Press
Sems Asghari šā gada martā.

Šķita, ka laulātā pāra sapnis par bērniņu īstenosies. 2022. gada aprīlī Britnija paziņoja par grūtniecību, bet jau dažas nedēļas vēlāk vērsās pie saviem “Instagram” bloga sekotājiem ar skumju vēsti – viņa bija piedzīvojusi spontāno abortu un mazuli zaudējusi. Spīrsa atzinās, ka iespējams pārāk agri izziņojusi savu prieka vēsti, nenogaidot drošās nedēļas, taču viņa bijusi tik laimīga, ka gribējusi padalīties ar visu pasauli. Lai gan skumju mākta, dziedātāja nebija zaudējusi cerību: “Mēs turpināsim censties paplašināt mūsu skaisto ģimeni,” viņa rakstīja.

Pēc 14 laulības mēnešiem Britnijas un Sema kopdzīve izira. 2023. gada augustā pāris paziņoja par šķiršanos.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Nesenā intervijā izdevumam “Life & Style” Semam Asghari pajautāts, vai nākamo 10 gadu laikā viņš vēlētos nodibināt jaunu ģimeni. Uz to viņš atbildējis: “Jā, pavisam noteikti.”

Turpinājumā viņš padalījies ar padomiem, kā labāk tikt galā ar šķiršanos, sakot: “Koncentrējieties uz sevi, veltiet uzmanību arī citiem. Atdariet ar labu.” Kā pašu būtiskāko Sems minējis “pagātnes sumināšanu”. “Nekad neskumstiet par to,” viņš piebilda.

Britnija Spīrsa, Sems Asghari un viņu suņi

gallery icon

Intervijā žurnālam “People” Asghari par savām attiecībām ar Spīrsu izteicies: “Tā bija svētība, ka varēju ilgi ar kādu dalīt savu dzīvi.”

Sems un Britnija iepazinās 2016. gada rudenī, filmējot popzvaigznes videoklipu dziesmai “Slumber Party”, kurā fitnesa treneris bija viens no aktieriem un dziedātājas romantiskās intereses objekts.

Drīz pēc tam pāris uzsāka romantiskas attiecības arī dzīvē. Sems bija līdzās Britnijai pēdējos aizbildnības gadus. Kad tiesas ceļā Spīrsa bija atbrīvojusies no tēva važām, kuru laikā viņa nedrīkstēja precēties un laist pasaulē bērnus, popzvaigzne apprecējās un cerēja kļūt par māmiņu vēl vienam mazulim. Britnijai ir divi pusaudžu vecuma dēli, kuri dzimuši viņas laulībā ar bijušo pavadošās grupas dejotāju Kevinu Federlainu.

Kevins Federlains un Britnija Spīrsa 2004. gadā

gallery icon

“Cilvēki atsvešinās un cilvēki dodas tālāk,” intervijā par šķiršanos norādīja Asghari. “Man vienmēr ir riebies, ja cilvēki izbeidz konkrētas attiecības un… Reiz taču viņi teica viens otram, ka mīl, sēdēja pie viena galda un kopā baudīja maltītes… Es nekad neesmu sapratis, ka cilvēki šķiras un tad runā sliktas lietas viens par otru.”

“Es nāku no vides, kur mēs svinam un suiminām savu pagātni,” viņš paskaidroja. “Es ar prieku atskatos pagātnē. Mana pagātne bija svētība un tā bija skaista.”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon