foto: LAGOSSIPTV / BACKGRID/ Vida Press
Pēc sešiem draudzības gadiem saderinājušies aktrise Dakota Džonsone un mūziķis Kriss Mārtins
Kriss Mārtins un Dakota Džonsone pagaidām ne reizi vēl nav kopā apmeklējuši kādu sarkanā paklāja pasākumu. Pāris cenšas sargāt savas attiecības un nevēlas, ka viņus redz sabiedrībā kopā, tāpēc pieejamas ir vien retas paparaci bildes.
Slavenības
2024. gada 7. marts, 15:44

Pēc sešiem draudzības gadiem saderinājušies aktrise Dakota Džonsone un mūziķis Kriss Mārtins

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc sešiem kopābūšanas gadiem nozīmīgu tālāko soli nolēmuši spert filmas “Greja piecdesmit nokrāsas” zvaigzne Dakota Džonsone un grupas “Coldplay” līderis Kriss Mārtins. Tiek ziņots, ka pāris esot saderinājies.

Izdevums “The Mirror” ziņo, ka grupas “Coldplay” mūziķis Kriss Mārtins nesen lūdzis Dakotas roku.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Dakota Džonsone filmas “Madame Web” pirmizrādes vakarā 2024. gada 12. februāri.

Kāds vārdā nenosaukts avots izdevumam “The Mirror” izpaudis konfidenciālu informāciju: “Saderinātais pāris jau pirms kāda laika spēra šo nozīmīgo soli, izvēloties paturēt ziņu noslēpumā. Tomēr tagad viņi nolēmuši pastāstīt jaunumus saviem tuvākajiem. Viņu mīlestība vienam pret otru kopš pirmās dienas padarīja šo soli neizbēgamu. Lai gan viņi nesteidzas plānot kāzas, viņi šobrīd priecājas par savu oficiālo apņemšanos.”

Spekulācijas par saderināšanos radās pēc tam, kad filmas “Greja piecdesmit nokrāsas” aktrise paziņoja, ka mīl Krisa bērnus, “tā, it kā no tā būtu atkarīga viņas dzīve”.

foto: LAGOSSIPTV / BACKGRID/ Vida Press
Dakota Džonsone un Kriss Mārtins.

Intervijā portālam "Bustle", Dakota Džonsone nosauca Mārtina bērnus par saviem audžubērniem.

Viņa pauda mīlestību pret Mārtina bērniem, sakot: “Es mīlu tos bērnus tā, it kā mana dzīve būtu atkarīga no tā. No visas sirds. Ko es domāju par mātes lomu? Esmu tam ļoti atvērta. Esmu nonākusi šajā vietā, kur patiešām vēlos piedzīvot visu, ko dzīvē piedāvā.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
2023. gada 6. oktobris. Kriss Mārtins un Dakota Džonsone ļoti vairās no uzmanības, kas pievērstas viņiem kā pārim.

Krisam Mārtinam ir divi bērni – Elpa (19) un Mozuss (17) –, kuri nākuši pasaulē viņa pirmajā laulībā ar Holivudas aktrisi Gvinetu Paltrovu. Pāris laulību šķīra 2015. gadā.

Gvineta Paltrova ar meitu Eplu dodas uz “Goop” veikalu Ņujorkā

gallery icon

Dakota un Kriss iepazinās 2017. gada oktobrī, pateicoties kopīgiem draugiem. Pāris īslaicīgi pašķīrās 2019. gadā, taču pateicoties Gvinetas palīdzībai, atkal salaba. Aktrise ļoti atbalsta šķirtā vīra jaunās attiecības. Intervijā žurnālam “Harper’s Bazaar” viņa savulaik izteikusies, ka “dievina” Dakotu. “Es viņu mīlu,” tolaik apliecināja aktrise.

Arī Dakotai ir sirsnīgas attiecības ar Gvinetu jau kopš 2017. gada oktobra, kad viņa iepazinās ar Krisu.

Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” uzņemšanas laukumā

gallery icon

Gvineta Paltrova un Kriss Mārtins

gallery icon