foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Ģimenes drāma: vai Mailijas Sairusas mamma "nocēlusi" puisi pašas meitai?
Tiša Sairusa ar abām meitām Mailiju un Nou 2017. gadā.
Slavenības
2024. gada 29. februāris, 18:15

Ģimenes drāma: vai Mailijas Sairusas mamma "nocēlusi" puisi pašas meitai?

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Mailijas Sairusas mamma Tiša Sairusa (56) apsūdzēta Dominika Persela (54) vajāšanā laikā, kad seriāla “Izlaušanās” (“Prison Break”) aktieris saticies ar viņas jaunāko meitu Nou (24).

Mailijas Sairusas mātes Tišas Sairusas vārds nonāca ziņu virsrakstos pēc tam, kad viņa tika vainota Dominika Persela lenkšanā, kad puisi it kā vienojušas romantiskas attiecības ar Tišas pašas meitu Nou.

foto: Instagram, Vida Press
Tiša Sairusa ar abām meitām Mailiju un Nou 2017. gadā.

Ziņas par šo ģimenes drāmu parādījās jau aizvadītā gada augustā, kad Tiša Sairusa salaulājās ar seriāla “Izlaušanās” zvaigzni Dominiku Perselu - pēc tam, kad bija šķīrusi 30 gadu ilgušo laulību ar savu bērnu tēvu kantri dziedātāju Billiju Reju Sairusu.

Tolaik paziņas apgalvoja, ka Noa un viņas brālis Braisons nostājušies tēva pusē un, izrādot protestu, nolēmuši neapmeklēt mammas kāzas.  

Tišas Sairusas un Dominika Persela kāzas 2023. gada augustā

gallery icon

Izdevuma “Us Weekly” rīcībā esošā jaunākā informācija atklāj, ka 54 gadus vecais Dominiks Persels saticies ar Nou, kad Tiša sākusi “mest uz viņu acis”, lai gan ir zinājusi par meitas attiecībām.

foto: Katie Yu/Fox/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Dominiks Persels seriālā “Izlaušanās” 2017. gadā.

Anonīms informācijas avots apgalvojis, ka Noa nebija aicināta uz Tišas kāzām un Mailija Sairusa pie mājas nolīgusi “bruņotu apsardzi” gadījumam, ja uzrastos māsa un izprovocētu drāmu.

“Noas un Tišas nesaskaņas sniedzas krietni tālāk [kā cilvēki var iedomāties],” piebildis iekšējās informācijas avots. “Noa ir ļoti noraizējusies par to, ka Tiša viņai nozaga Dominiku.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Tiša Sairusa-Persela un Dominiks Persels medusmēnesī Havaju salās.

Taču “Page Six” jaunākajā publikācijā norādīts, ka sensacionālās ziņas par Dominika attiecībām ar Nou ir “muļķīgas tenkas”.

foto: CAMERA PRESS/LNC / James Murphy / Vida Press
Mailija Sairusa ar vecākiem 2019. gadā.

Kāda paziņa, kura strādājusi kopā ar Tišu, noraidījusi visas baumas par to, ka Tiša būtu “nozagusi” savas meitas mīļāko. “Tiša ir apbrīnojama mamma un fantastisks cilvēks,” izteikusies informācijas pienesēja.

foto: CAMERA PRESS/MFD / XLNY / Vida Press
Noa Sairusa ar vecākiem 2008. gadā.

“Es ceru, ka spēšu būt tikpat laba mamma kā viņa. Man ļoti žēl, ka cilvēki par viņu tā baumo.”

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Tiša Sairusa ar abām meitām Mailiju un Nou 2017. gadā.