foto: Scott Kirkland/Shutterstock/ Vida Press
"Victoria’s Secret" modele Miranda Kera sagaidījusi pasaulē ceturto dēlu
Miranda Kera tagad ir četru dēlu mamma.
Slavenības
2024. gada 28. februāris, 15:25

"Victoria’s Secret" modele Miranda Kera sagaidījusi pasaulē ceturto dēlu

Jauns.lv

“Victoria’s Secret” modele Miranda Kera (40) sagaidījusi pasaulē ceturto dēlu. Šis ir viņas trešais kopīgais bērns ar “Snapchat” dibinātāju un izpilddirektoru, miljardieri Evanu Špīgelu (33).

40 gadus vecā modele izplatījusi emocionālu paziņojumu pēc tam, kad pasaulē nākusi viņas un vīra “Snapchat” izpilddirektora Evana Špīgela jaunākā atvase. Paziņojot jaunumus vietnē “Snapchat”, Miranda Kera atklāja arī dēlam doto vārdu: “Mēs esam pārlaimīgi par mūsu mazā saulstariņa Pjēra Kera Špīgela ierašanos.”

Mirandas Keras un Evana Špīgela ģimene

gallery icon

“Mēs nevarētu būt vēl priecīgāki, sagaidot ceturto dēlu mūsu ģimenē. Jūtamies tik ļoti svētīti,” viņa piebilda. Miranda arī dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzama sarullēta zila sega ar izšūtu vārdu Pjērs. Mīlīgo fotogrāfiju papildināja dzeltenas adītas zīdaiņu zeķītes un ziedi.

Izskanējuši minējumi, ka vārds pastarītim varētu būt dots par godu Mirandas vectēvam Pīteram, kurš 2021. gada februārī zaudēja cīņā ar vēzi.

Mirandai un Evanam ir arī piecus gadus vecs dēls Hārts un četrus gadus vecs dēls Mailzs. Pirmajā laulībā ar aktieri Orlando Blūmu Miranda kļuva par māmiņu dēlam Flinnam, kuram šobrīd ir 13 gadu.

Miranda Kera un Evans Špīgels

Austrāliešu modele Miranda Kera un „Snapchat” dibinātājs Evans Špīgels iepazinās modes nama „Louis Vuitton” rīkotās vakariņās Ņujorkā 2014. gadā, sāka ...

gallery icon

Kera un Blūms par saderināšanos paziņoja 2010. gada jūnijā un jau mēnesi vēlāk apprecējās. 2013. gada oktobrī pāris paziņoja, ka ir pašķīries jau pirms vairākiem mēnešiem un plāno oficiāli izbeigt laulību. Šķiršanos viņi nokārtoja tā paša gada nogalē.

2015. gadā Miranda sāka satikties ar miljardieri Evanu Špīgelu. 2016. gada jūlijā pāris paziņoja par saderināšanos un 2017. gada maijā salaulājās. Kāzās līgava bija ģērbusies pēc pasūtījuma darinātā modes nama “Dior” kleitā, kuru radījusi dizainere Marija Gracija Čiuri, par iedvesmu ņemot Monako princeses Greisas Kellijas kāzu tērpu. Tā paša gada novembrī Miranda paziņoja, ka ir mazuļa gaidībās.

Miranda Kera un Evans Špīgels kāzu dienā

Austrāliešu modele Miranda Kera kāzu dienai ar „Snapchat” dibinātāju miljardieri Evanu Špīgelu izvelējusies modes nama „Dior” darinātu līgavas kleitu.

gallery icon

Dzemdības nav vieglas un Miranda nekad šo procesu nav izskaistinājusi. Par pirmajām dzemdībām, kad pasaulē nāca Flinns, viņa savulaik sacīja: “Es nekad mūžā nebiju piedzīvojusi tik lielas sāpes, taču es visu laiku biju klātesoša, koncentrējos uz savu elpošanu un meditāciju… Es visu laiku domāju, kā gan sievietes var to paveikt? Taču, ja citas sievietes to var, es arī to varu. Es biju apņēmības pilna.”

7 mēnešus pēc pirmā bērna dzimšanas Miranda Kera atgriežas uz mēles modes skatē

gallery icon

Orlando Blūms un Miranda Kerra

gallery icon

„Victoria’s Secret” modele Miranda Kera

gallery icon