foto: Vida Press
Pazīstams īru popmūziķis vaino Teilori Sviftu par sātanisku rituālu piekopšanu
Teilore Svifta "Eras" turnejas koncertā.
Slavenības
2024. gada 28. februāris, 12:12

Pazīstams īru popmūziķis vaino Teilori Sviftu par sātanisku rituālu piekopšanu

Jauns.lv

Īru grupas “Boyzone’” dalībnieks Šeins Linčs apsūdzējis amerikāņu popzvaigzni Teilori Sviftu dēmonisku rituālu izpildīšanā turnejas “Eras” koncertos.

34 gadus vecā dziedātāja apceļo pasauli ar savu pilnībā izpārdoto “Eras” koncertprogrammu un nesen noslēgusi septiņu šovu sēriju Sidnejā un Melburnā, Austrālijā.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

gallery icon

Taču tagad 47 gadus vecais Šeins, kurš atkal atgriezies pie kristietības, vērsies pret Teilori un citiem māksliniekiem, kuri veic “dēmoniskus”' rituālus, skatītājiem to pat neapjaušot.

foto: S Meddle/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Šeins Linčs no grupas "Boyzone".

Īrijas laikrakstam “Sunday World” viņš pastāstījis: “Domāju, ka, skatoties uz lielu daļu mākslinieku, vairums viņu skatuves šovu ir sātaniski rituāli, kas izpildīti 20 000 cilvēku acu priekšā, publikai to nesaprotot un neapzinoties.”

“Jūs redzēsiet daudz uzliktu kapuču, masku un uguns rituālu.”

“Pat Teilore Svifta, kura ir viena no ietekmīgākajām māksliniecēm pasaulē. Tu skaties vienu no viņas šoviem, un viņai ir divi vai trīs dažādi dēmoniski rituāli, kas saistīti ar pentagrammām uz grīdas, ar visādām citām lietām uz viņas skatuves.”

“Bet daudziem cilvēkiem tā ir tikai māksla, un viņi diemžēl to tā arī uztver.”

Šeins Linčs piebildis, ka ir pārtraucis klausīties hiphopu un grime (elektroniskās deju mūzikas žanrs – Red.), jo tajā ir “slēpti sātaniski vēstījumi” un “ļaunums”, kas iekodēts šīs mūzikas ritmos.

Savas “Eras” turnejas “Evermore” segmentā Teilore nēsā apmetni, kad kopā ar saviem pavadošās grupas māksliniekiem dejo ar laternām.