foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sandai Dejus nepatīk "Draugi", Bendika prot arī pajokot - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Sanda Dejus.
Slavenības
2024. gada 28. februāris, 10:30

Sandai Dejus nepatīk "Draugi", Bendika prot arī pajokot - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Baiba Bendika prot arī pajokot

Baiba Bendika, kas nupat atzīstami startēja pasaules čempionātā, ar humora izjūtu, gluži tāpat kā ar biatlonu, ir uz tu. Kad kāds medijs savā ierakstā minēja, ka Bendikai un Andrejam Rastorgujevam bijis negaidīti ātrs solis distancē, Baibai bija tikai viena lieta sakāma: “Nezinu, kā citi, bet es gaidīju.”

Vai podkāsts ir darbs?

Podkāsta "Pa kluso "vadītājas Lauras Grēviņas dēlam par viņas darbu amizanti vārdi sakāmi. Proti, tas nemaz neesot darbs.

“Bērnam skolā jāstāsta par manu profesiju. Saku, ka man ir četri dažādi darbi, par kuru gribi stāstīt? Nu par podkāstu nestāstīšot, jo “tas nav darbs, tas ir tikai baa baa baa”,” raksta Laura.

Ralfs Eilands palepojas ar foto

Iespējams, ka mūziķis Ralfs Eilands pēc šī foto publicēšanas ar Saeimas deputātu Edvardu Smiltēnu nopelnīja brīvdienu vai vismaz saņēma viņa autogrāfu!

Rūdolfs Budze ir Rūdis vai Saimons?

Pašmāju mūziķis DJ Rudd nemaz nezināja, ka viņam ir jauns vārds – Saimons! Bet varbūt šis būs sākums skatuves vārda maiņai no DJ Rudd uz DJ Simon?

Sandai Dejus nepatīk "Draugi"

Sociālajā platformā X izvērtusies diskusija par Latvijas humoru. Kādai soctīkla lietotājai nav bijis saprotams, kas smieklīgs citiem šķitis Latvijas komēdijas balvas ceremonijā "Grābeklis". Sarunā iesaistījusies radio dīva Sanda Dejus, kura atklājusi, ka viņai, piemēram, pie sirds neiet ļoti daudzu iemīļotā seriāla "Draugi" joki, piebilstot, ka humors ir ļoti daudzšķautņains.