foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Anistone devusi iemeslu baumām par saderināšanos
Aktrise Dženifera Anistone.
Slavenības
2024. gada 26. februāris, 17:28

Dženifera Anistone devusi iemeslu baumām par saderināšanos

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Dženiferai Anistonei (55) balvu ceremonijas vakarā redzēts gredzens ar patiesi milzīgu briljantu uz TĀ pirksta.

Svētdienas vakarā seriāla “Draugi” aktrise apmeklēja SAG balvu ceremonijas vakaru. Viņa bija nominēta par lomu seriālā “The Morning Show”, taču nācās piekāpties seriālā “The Crown” aktrisei Elizabetei Debicki, kura populārajā drāmā par britu karaļnamu atveidoja princesi Diānu.

Dženifera Anistone “SAG Awards 2024” ceremonijas vakarā

gallery icon

Dženifera redzēta saviesīgajā pasākumā pavadām laiku kopā ar kolēģi Rīzu Viterspūnu. Ceremonijas vakarā skatītāji un klātesošie pieredzēja uz skatuves kopā sanākam filmas “Sātans Prada brunčos” (“The Devil Wears Prada”) komandu, kā arī aktieri Pedro Paskalu sakām satriecošu runu reibumā.

Dženifera Anistone izskatījās žilbinoši mirdzošajā kleitā uz lencītēm, kam bija pieskaņojusi sudrabotas augstpapēžu kurpes ar vaļējiem purngaliem. Taču tieši gredzens ar iespaidīgo akmeni piesaistīja cilvēku vislielāko uzmanību.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com/ Vida Press
Dženifera Anistone SAG balvu ceremonijas vakarā izskatījās brīnišķīgi, taču vislielāko uzmanību izpelnījies viņas iespaidīgais gredzens uz kreisās rokas zeltneša.

Kad Anistone pozēja fotogrāfijām uz sarkanā paklāja, fani ātri vien pamanīja, ka viņai pirkstā uz TĀ zeltneša ir gredzens ar milzīgu briljantu – kādu parasti bagātnieki izvēlas kā saderināšanās gredzenu.

Fani par savu novērojumu neklusēja sociālajos tīklos. Kāda no platformas “X” (bijušais “Twitter”) lietotājām vārdā Vendija Grīlija rakstīja: “Briljanta gredzens uz Dženiferas Anistones zeltneša?”

“Es arī to pamanīju,” piebalsoja lietotāja @ladytin2x.

foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press
Gredzens, kas pamudinājis fanus aizdomāties par aktrises saderināšanos.

Sociālās saziņas vietnē “Facebook” lietotājs Stīvs Akunors jokoja, lai Dženifera netielējas un ātrāk atklāj, kas ir šis noslēpumainais vīrietis.

Savukārt Triša Didjē Norene mudināja nesteigties ar pārsteidzīgiem minējumiem un citēja rindu no Mailijas Sairusas dziesmas “Flowers”: “Viņa pati var sev nopirkt briljantus…”. Tam piekrita arī Sems Jekslijs: “Meitenes var nēsāt briljantus arī bez vīrieša”.

foto: MEGA / Vida Press
Anistones zeltnesi rotā gredzens ar krāšņu akmeni, ko grūti nepamanīt.

Pēdējo piecu gadu laikā nav bijis ziņu par to, ka Anistone satiktos ar kādu vīrieti. Pirms tam viņa ir bijusi precējusies divas reizes. 2000. gadā aktrise salaulājās ar Bredu Pitu, bet 2015. gadā nosvinēja kāzas ar Džastinu Terū. Abas laulības diemžēl beidzās ar šķiršanos.

2022. gadā intervijā izdevumam “Allure” Dženifera atzina, ka viņa “nekad nesaka nekad” domai par trešo laulību, taču piebilda, ka šajā brīdī “nav tajā ieinteresēta”.

Dženifera Anistone un Breds Pits

Dženifera Anistone un Breds Pits.

gallery icon

Dženifera Anistone un Džastins Terū, apmeklējot „Oskara” balvu ceremoniju

gallery icon

Dženifera Anistone un Džons Hamms intīmā ainā seriālā “The Morning Show”

gallery icon