Pašmāju repa grupa "Singapūras satīns" prezentē jauno albumu "Stonks"

Latviešu repa grupa “Singapūras satīns” izdevusi trešo studijas albumu ar nosaukumu “Stonks”.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 21. februāris, 06:42

Kristaps Strūbergs bauda īstu laimi kopā ar savu Laimu

Jauns.lv

Pēc skandāla, kas pirms gandrīz trim gadiem izpostīja karjeru grupā "Singapūras satīns" un ģimenes laimi, reperis Kristaps Strūbergs atkal iziet sabiedrībā un neslēpj jaunas mīlestības esamību.

Kā zināms, maijā būs trīs gadi, kopš Kristapa Strūberga divu dēlu māte un tā brīža sieva Mairita Rosicka sagrieza kājām gaisā abu dzīves, publiski paziņojot, ka vīrs ir vardarbīgs. Neraugoties uz to, ka viņš pats šos pārmetumus kategoriski noliedza, tie ne tikai pārvilka strīpu Kristapa veiksmīgi iesāktajai karjerai grupā "Singapūras satīns", bet arī liedza atrast citu darbu un sabiedrības pretimnākšanu dažādos jautājumos.

Nu žurnāls "Kas Jauns" raksta - izskatās, ka melnā josla mūziķa dzīvē ir pāri. Aizvadītajā nedēļā Kristaps apmeklēja filmas "Gandrīz vecpuisis" pirmizrādi, neslēpjot, ka bauda laimi arī mīlestībā. Uz kino viņš ieradās kopā ar draudzeni Laimu Kozuli – savu “pirmo mīlestību”.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kristaps Strūbergs ir laimīgs kopā ar Laimu Kozuli – savu pirmo mīlestību. Pēc skarbiem pārbaudījumiem liktenis atkal abus savedis kopā.

Intervijā Dž. Dž. Džilindžeram "YouTube" kanālā "Dž. Spot" Strūbergs nesen pastāstīja, kā viņam klājas attiecību dzīvē, nevairoties no vārdiem, ka ir ļoti laimīgs. Laima ir Kristapa pirmā mīlestība, abi nāk no Viļāniem, kur dzīvojuši blakus pagalmos. “Latgalē, kad pabeidz vidusskolu, ir pieņemts tīties prom no ģimenes. Visiem vajag uz Rīgu. Tā arī mēs pavisam jauni iesākām dzīvot kopā lielo dzīvi – noīrējām Rīgā dzīvokli, gribējām studēt, bet… nesanāca toreiz. Bišku pasteidzāmies – nebija ne finanšu, ne tā prāta vēl,” neslēpj Kristaps, piebilstot, ka visus šos gadus, lai arī neesot komunicējuši, klusībā viens otru mīlējuši. “Viņa ir absolūtā mana pirmā mīlestība, un es zinu, ka esmu viņas pirmā mīlestība,” atzīstas Kristaps, ļaujot domāt, ka jau drīz varētu tikt svinētas kāzas.

Strūbergs ir pateicīgs Laimai, ka viņa bijusi tā, kas kopā ar “babu” iedrošinājusi iet mūzikas ceļu jau pašā sākumā, kā arī atgriezusi pie dzīvesprieka un jēgas pēc pēdējo gadu notikumiem. “Laima – viņa ir kas neaprakstāms. Ja nebūtu Laimas, es visu šito lielo krīzi, goda vārds, nebūtu izdzīvojis. Viņa ir kā mans stūrakmens un zina par mani absolūti visu – katru kasjaku,” draudzeni slavē Strūbergs, atklājot, ka viņas izglītība saistīta ar interjera dizainu, bet nodarbošanās – ar sociālajiem medijiem. “Viņa par maniem bērniem dažreiz cīnījās vairāk nekā es, jo viņa ir īsta sieviete, dod dievs katram tādu! Viņa piekāpsies visam, ko teiks bijusī sieva, lai tikai ierastos bērni, un viņa to dara joprojām. Tas ir tāds kaifs, kad ej mājās, atver dzīvokļa durvis un tevi sagaida ar smaidu un apskāvienu,” intervijā par savu mīlestību atklāts ir Kristaps.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!