Eirovīzijas fanu kluba biedri lems, kam šogad piešķirt kluba simpātijas balvu
Bijušais LTV „Panorāma” žurnālists un Latvijas Eirovīzijas fanu kluba dibinātājs Miroslavs Kodis, neskatoties uz to, ka Latvijā netiek rīkots konkurss ar nosaukumu „Eirovīzija”, fanu kluba simpātijas balvu tomēr pasniegs.
Slavenības
2015. gada 19. februāris, 08:14

Eirovīzijas fanu kluba biedri lems, kam šogad piešķirt kluba simpātijas balvu

Jauns.lv

Latvijas Eirovīzijas fanu kluba dibinātājs un vadītājs Miroslavs Kodis sarunā ar portālu Kasjauns.lv atzīst nožēlu, ka šogad LTV norobežojas no Eirovīzijas vārda pieminēšanas un meklē izpildītāju starptautiskajam Eirovīzijas dziesmu konkursam ar citu nosaukumu – „Supernova 2015”.

„Līdz ar Eirovīzijas dziesmu konkursa formāta maiņu, Eirovīzijas faniem bija daudz neskaidrības. Jo LTV prezentēja raidījumu „Supernova” kā pilnīgi jaunu raidījumu (nesaistītu ar Eirovīziju), kaut arī bija skaidrs, ka uzvarētājs brauks uz Eirovīziju. Un mums bija jautājums - vai fanu klubs ir saistīts ar „Supernovu”, vai nē? Nolēmām, ka mēs pasniegsim balvu kādam no „Supernova” finālistiem,” ziņo Eirovīzijas fanu kluba vadītājs Miroslavs Kodis.

Dienu pirms Latvija izvēlēsies savu pārstāvi šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursam, kas būs arī „Supernova 2015” uzvarētājs, Rīgā sapulcēsies Latvijas Eirovīzijas fani uz fanu kluba „Eurovision Club Latvia” ikgadējo sapulci, lai lemtu gan par simpātijas balvas saņēmēju, gan uzņemtu klubā jaunus dalībniekus un apspriestu citus klubā aktuālus jautājumus.

Kā informē Miroslavs Kodis, uz sapulci tiek gaidīti gan esošie biedri, gan jaunie. Sapulce notiks viesnīcā „Tallink Hotel Riga”. Sākums pulksten 12. Sapulces laikā notiks arī Skype konference ar Starptautiskā Eirovīzijas fanu kluba tīkla prezidenti Maikenu Maemetu.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva