foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Antra Stafecka pirmo reizi izved sabiedrībā mazo meitiņu
Dziedātāja Antra Stafecka-Niedra ar vīru Lauri Niedru un abu sešus mēnešus veco meitu. Ikviens mūziķis vēlējās iepazīties ar dziedātājas meitiņu, kas ar lielu interesi, grozot mazo galviņu uz visām pusēm, vēroja aizkulisēs notiekošo rosību. Antra teic, ka ļoti izbauda rūpes par mazulīti. Ja, piemēram, dēliem ar apģērbu bijis viss skaidrs, tad meitu nu var pucēt princešu kleitiņās un ar dažādiem aksesuāriem.
Slavenības
2024. gada 30. janvāris, 06:41

Antra Stafecka pirmo reizi izved sabiedrībā mazo meitiņu

Žurnāls "Kas Jauns"

Kamēr dziedātāja Antra Stafecka-Niedra ar kompozīciju "Dzīparos" sacentās par trešo vietu aptaujā Muzikālā banka 2023, viņas sešus mēnešus veco meitiņu aizkulisēs pieskatīja vīrs Lauris Niedra. Mazulīte bija apbrīnojami mierīga un ar lielu interesi pētīja mammas skatuves kolēģus.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tā bija pirmā reize un tik liela mēroga pasākums, kurā Antra Stafecka sabiedrībā atrādīja savu meitu, kas pasaulē nāca pirms sešiem mēnešiem.

"Muzikālās bankas 2023" apbalvošanas ceremonija

Par Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023" uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu "Lauzto šķēpu ...

gallery icon

Lauris Niedra sarunā ar "Kas Jauns" atklāja, ka atbalsta sievas skatuves gaitas un, lai viņa varētu muzicēt, pieskata un ir kopā ar abu mazulīti. “Kamēr mamma ir uz skatuves, es dzīvojos ar mazo. Viss kārtībā, tiekam ļoti labi ar visu galā. Aizkulisēs pirms apbalvošanas ceremonijas pārģērbu meitiņu, lai viņai ir tīras drēbītes. Mēs esam malacīši. Meitiņa mums ir ļoti forša, mierīga un smaidīga. Šādā lielā pasākumā gan viņa ir pirmo reizi,” priecīgs par iespēju palīdzēt sievai ir Lauris. Lai arī iepriekš Antras Stafeckas vīrs Lauris medijos tika pieteikts kā hokejists, ar šo sporta veidu viņš nodarbojas hobija līmenī, bet ikdienā darbojas nopietnā uzņēmumā – ir garantiju speciālists lauksaimniecības tehnikas un servisa centrā "Dotnuva Baltic".

“Bērns aug un arī visu grib redzēt. Ģimenē bijām vienojušies, ka šī būs tā reize, kad izvedīsim meitu sabiedrībā. Būsim godīgi – visiem mūziķiem bērni vairāk vai mazāk aug koncertu beksteidžos. Arī mani abi dēli tā ir uzauguši – skraidot pa aizkulisēm un priecājoties. Tas jau nav slikti, tā ir bērnu socializācija. Es par to neuztraucos, jo aizkulisēs nav svešu cilvēku, te visi ir savējie,” nosaka Antra.

"Afterparty" pasākums pēc "Muzikālās bankas" ceremonijas

Pēc Latvijas Radio rīkotās ikgadējās dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2023", kur par uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva Dons ar dziesmu ...

gallery icon

Dziedātāja pagaidām vēlas paturēt noslēpumā meitas vārdu un mīļi viņu dēvē par princesīti: “Kā māte vēl nevēlos, lai mana bērna vārdu apspriestu un komentētu. Viņa ir mans bērniņš. Mazā ir ļoti mierīga, bet ar savu raksturiņu. Man un vīram ir zaļas acis, bet mūsu meita ir mantojusi manas vecmāmiņas gaiši zilo acu krāsu.”

Aizkulisēs Antras meita ne mirkli neniķojās un ar lielu interesi vēroja apkārt notiekošo. Antra stāsta, ka meita nav īpaši aizrāvusies ar knupīša lietošanu, tas nepieciešams vien tad, kad viņa niķojas. “Mēs abas vienmēr cenšamies būt sapucētas un smukas. Meitenei ir jābūt skaistai. Mājās mums ir mājas drēbes, bet, izejot sabiedrībā, ir jāģērbjas smukajās drēbēs. Ja iepriekš labi pārzināju puišu garderobi un no galvas zināju visus Marvel varoņus un Lego, tad ar meitiņu ir citādi. Taču tikpat vienreizīgi. Esmu ieguvusi pieredzi būt puišu mammai ar viņu drāmiņām un enerģijām, un tad satiku šo mazo brīnumiņu, kur ir pilnīgi citādāka enerģija un cits process, sirsnīgāks,” bilst divu dēlu un tagad arī meitas mamma Antra.

Uz Daugavpilī notikušo "Muzikālās bankas" finālšovu dziedātāju atbalstīt bija ieradusies arī mamma Ilze Mūrniece ar dzīvesbiedru, Antras audžutēvu, kā arī citi ģimenes draugi no Ogres. Savukārt Antras dēli Augusts un Roberts, kas dziedātājai dzimuši iepriekšējās attiecībās, šoreiz bija devušies savās gaitās.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!