Jau pirmajā "Dejo ar Zvaigzni" raidījumā šovs jāpamet "melīgajai" Skultei. FOTO
Jau pirmajā TV šova „Dejo ar Zvaigzni” raidījumā šovs bija jāpamet Evijai Skultei ar partneri Raimondu Andersonu.
2015. gada 22. februāris, 23:22

Jau pirmajā "Dejo ar Zvaigzni" raidījumā šovs jāpamet "melīgajai" Skultei. FOTO

Jauns.lv

Pārsteidzoši noslēdzās TV3 šovs "Dejo ar Zvaigzni" pirmais raidījums, jo uzreiz jau šovs bija jāpamet vienam no dejotāju pāriem. Skatītāji un žūrija vismazāko atbalstu izteica TV3 seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznei Evijai Skultei un viņas partnerim Raimondam Andersonam, kas, saņēmuši mierinājuma balvu, bija spiesti pārtraukt cīņu par 5000 eiro.

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni” vadīšana uzticēta modes pazinējai Maijai Silovai un Latvijas Nacionālā teātra aktierim Jānim Āmanim, savukārt par deju soļu kritizēšanu un stājas uzslavām rūpējas žūrija – muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks, baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs un profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova. Ja žūrija bija līmenī un neskopojās ne ar uzslavām, ne kritiku, tad vadītājiem šķiet tikai ar laiku izdosies iemanīties šova vadīšanā. Kaut kā bāli izskatījās viņu mēģinājumi vilkt šovu garumā. Nemaz negribas neko teikt par viņu it kā izspēlētajām joku etīdēm. Smiet tiešām negribējās. Bet te jau diez vai atbildība par visiem 100 procentiem gulstas uz vadītājiem.

Lai nu kā, nākamajā "Dejo ar Zvaigzni" raidījumā uz deju laukuma grīdas varēs redzēt aktieri Gintu Grāveli un divkārtējo Latvijas čempioni 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Lieni Tarani, dziedātāju Lieni Greifāni un profesionālo dejotāju, treneri, sporta deju tiesnesi Viktoru Haritonovu, dziedātāju un dziesmu autori Lolitu Novikovu un Latvijas Latīņamerikas deju čempionu pieaugušo grupā Andri Antuzeviču, „Latvijas Lepnumu”, biznesa analītiķi Mārtiņu Oliņu un Latvijas Latīņamerikas deju čempioni pieaugušo grupā Ilzi Jankovsku.

Tāpat dejām šovā ļausies  šefpavārs Elmārs Tannis un prestižo „United Kingdom Open Rising Star Championships” uzvarētāja, pasaulslaveno sporta deju un savulaik Brodvejas šova „Burn The Floor” dalībniece Elza Pole, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un Latvijas Republikas „Showdance” čempionāta 2.vietas ieguvējs Jānis Strēlnieks.

„Nekā personīga” žurnālists Ansis Pūpols sadejosies ar Latvijas vicečempioni Latīņamerikas dejās, daudzkārtējo starptautisko sacensību laureāti Lesiu Bogačovu, modele, skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova un finālists Latvijas sporta deju čempionātos gan Latīņamerikas, gan 10 deju programmā Kārlis Kemlers, „Sokolovs par seksu” vadītājs, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un divkārtēja Latvijas čempione, starptautisko sporta deju sacensību fināliste Marta Kalēja un biznesa lēdija Svetlana Loeva un Latvijas Kausa izcīņas posmu sporta dejās finālists un laureāts jauniešu vecuma grupā, „Salsa Baltic Show Cup 2011” uzvarētājs Mārtiņš Kagainis. Visi šie pāri turpmākās 9 nedēļas cīnīsies par uzvaru un čempiona titulu.

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes