foto: Publicitātes foto
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - vēsturiskas drāmas un 1000 minūtes jautrības
Kadrs no filmas "Napoleons".
TV
2024. gada 9. janvāris, 18:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - vēsturiskas drāmas un 1000 minūtes jautrības

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties filmu "Napoleons", seriālu "Meklējot laimi Austrālijā" un "Looney Tunes" multfilmas.

Imperators, vara un Žozefīne

Iespaidīga asa sižeta piedzīvojumu filma "Napoleons" vēsta par ikoniskā Francijas imperatora Napoleona Bonaparta sasniegumiem un zaudējumiem.

Filma atklāj viņa nerimstošo cīņu par varu caur viņa atkarību no attiecībām ar savas dzīves vienīgo īsto mīlestību Žozefīni. Filma ļauj iepazīt Napoleona vizionāro militāro un politisko taktiku, parādot vienas no dinamiskākajām jebkad uzfilmētajām kaujas ainām. “Napoleons ir vīrs, kas mani vienmēr fascinējis. Viņš parādījās no nekurienes un beigās valdīja pār visu, un vienlaikus viņam nemitīgi bija cīņa ar savu neuzticīgo Žozefīni. Viņš iekaroja pasauli, lai iegūtu viņas mīlestību, un, kad tas neizdevās, iekaroja pasauli, lai viņu iznīcinātu, un beigu beigās iznīcināja pats sevi,” saka filmas režisors Ridlijs Skots, kura vārds Holivudā zināms katram.

Napoleona lomā iejuties aktieris Hoakins Fīnikss, ar kuru Skots pirms vairāk nekā 20 gadiem strādāja filmā "Gladiators". Pagājis krietns laiks, Fīnikss var lepoties ar savu par "Džokeru" saņemto "Oskaru", ir viena no Holivudas spožākajām zvaigznēm, un viņa vārds jaunajai filmai par Napoleonu piesaista papildu uzmanību, interesi un arī finansējumu.

Kad vajadzējis sākt meklēt aktieri titullomai, Ridlijs Skots, ilgi nedomājot, pievērsies Fīniksa kandidatūrai. “Hoakins taču izskatās ļoti līdzīgs Napoleonam, vai ne?” pasmīn režisors un bilst: “Es gan viņam to neteicu, jo negribēju, lai viņš sajūtas pārāk svarīgs. Un vēl es, protams, augstu novērtēju viņa sniegumu Džokerā. Jā, man nepatika, kā filma savā veidā attaisno vardarbību, bet viņš bija izcils. Turklāt skaidrs, ka viņš man palīdzētu “pārdot” jauno filmu.”

"Napoleonu" skatieties "Tet TV+ Filmu nomā""  angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Meklējot laimi Austrālijā

Pēckara Lielbritānijā 1956. gadā grupa britu nolemj doties piedzīvojumā.

Robertsu ģimene cenšas pielāgoties jaunajai situācijai, bet dzīve patversmē ir pārbaudījums. Taču viņi nav vienīgie, kas cenšas izvairīties no patiesības.

Seriālu "Meklējot laimi Austrālijā" ("Ten Pound Poms") skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Viņus zina visi!

"Looney Tunes" multfilmas ("Looney Tunes Cartoons") ir animāciju īsfilmu sērijas par Blīkšķu Banniju, Dafiju Daku, Tvītiju un citiem.

Sešu sezonu garumā lūkojama 81 aizraujoša un izklaidējoša sērija par varoņiem, ko pazīst visi. Jau trīsdesmitajos gados pasaule iepazina Blīkšķu Banniju, Elmeru Fadu, Dafiju Daku, Tvītiju, Silvestru un daudzus, daudzus citus. Nu šo varoņu jauniem piedzīvojumiem var sekot līdzi vairāk nekā tūkstots minūšu garumā.

"Looney Tunes" multfilmu radītājs ir amerikāņu animators Pīts Braungards, kura mērķis bijis sasniegt tādu pašu jautrības, neparedzamības, enerģijas un izklaidējoša haosa līmeni kā oriģinālajos darbos, kas ir animētās komēdijas zelta fondos.