foto: MEGA / Vida Press
Vai Teilore Svifta jau šogad svinēs kāzas ar Trevisu Kelsiju?
Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta un amerikāņu futbolists Treviss Kelsijs.
Slavenības
2024. gada 5. janvāris, 17:52

Vai Teilore Svifta jau šogad svinēs kāzas ar Trevisu Kelsiju?

Jauns.lv

Saskaņā ar kvalificētas slavenību ekspertes apgalvojumiem amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta (34) vēl pirms 2024. gada beigām, visticamāk, svinēs kāzas ar savu mīļoto vīrieti amerikāņu futbolistu Trevisu Kelsiju (34).

Baumo, ka 2024. gadā gaidāmas Teilores Sviftas un Trevisa Kelsija kāzas.

Hita “Lover” izpildītāja un Kanzassitijas futbola kluba “Chiefs” spēlētājs šķiet tik iemīlējušies, ka nav brīnums, ka internetā virmo spekulācijas par pāra gaidāmām kāzām.

Teilore Svifta un viņas mīļotais vīrietis Treviss Kelsī

gallery icon

Kā fani zina, ir pagājuši tikai četri mēneši, kopš Teilore Svifta uzsāka romantiskās attiecības ar NFL spēlētāju. Taču pāra biežie vakara randiņi un publiskās mīļuma izpausmes mudinājušas fanus domāt, ka līdz kāzām nebūs ilgi jāgaida. Šīs runas vēl ticamākas padara fakts, ka pāris jau ir iepazinies viens ar otra vecākiem.

foto: Mike Djordj / SplashNews.com/ Vida Press
Viņi ir tik ļoti iemīlējušies.

Kā liecina daži ziņojumi, mīlestības jūtu pārņemtais futbolists jau kopš 2023. gada kaldinot laulības plānus, un šī iemesla dēļ viņš pat esot lūdzis Teilores tēva atļauju.

“Skotam lūgta viņa svētība, un viņš to no sirds arī ir devis, un Treviss ir runājis ar draugiem par gredzenu,” pagājušajā gada nogalē portālam "Page Six" norādījis pārim pietuvināts informācijas avots.

Teilore Svifta jūt līdzi spēlei, kur piedalās Treviss Kelsī. 2023. gada 24. septembris

gallery icon

Jaunākās ziņas sola saviļņojošus jaunumus Teilores faniem.

Nesen kvalificētā slavenību gaišreģe Sallija Morgana pastāstījusi žurnālam “Closer”: “Es domāju, ka viņa šogad apprecēsies ar Trevisu. Viņi ir ļoti iemīlējušies, viņiem ir veselīgas attiecības un bezgalīga uzticēšanās vienam par otru.”

foto: Can Nguyen/Shutterstock/ Vida Press
Slavenību gaišreģe Sallija Morgana.

“Tiklīdz viņi apprecēsies, mēs izdzirdēsim par grūtniecību, iespējams, vēl pirms gada beigām,” apgalvojusi gaišreģe Sallija Morgana.

Teilore Svifta koncertturnejā “The Eras Tour”

gallery icon