foto: Instagram
Dmitrijs Nagijevs uzrunā ukraiņus: Krievijas iedzīvotāji saniknoti
Dmitrijs Nagijevs.
Slavenības
2024. gada 2. janvāris, 22:17

Dmitrijs Nagijevs uzrunā ukraiņus: Krievijas iedzīvotāji saniknoti

Jauns.lv

Krievijas aktieris un pasākumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs apsveica ukraiņus Jaunajā gadā un novēlēja, lai 2024. gads būtu mierīgs un brīvs.

Savā "Instagram" profilā viņš publicējis video, kurā pastaigājās pa mežu un sacīja: "Jaunu, labu, mierīgu, skaistu, sātīgu, taisnīgu, brīvu, drošu gadu."

Ukraiņi pateicās Nagijevam par atbalstu, bet krievi tieši pretēji - satrakojās. Komentāros viņi sākuši Nagijevu pazemot un prasīt, lai viņš skaidri iezīmē savu nostāju attiecībā uz karu Ukrainā.

Ko raksta Krievijas komentētāji: "Tik žultains"; "Patmīlīgs mēsls"; "Mudaks. Iedomājies sevi par Dievu".

Jāatzīmē, ka Nagijevs neklusēja. Viņš visiem nīdējiem atbildēja: "Nepatīkams reibonis no panākumiem, teiksim "nē" anālajai kontūzijai. Laimīgu jauno gadu. Gaidiet pavēles."

Kas zināms par Nagijeva nostāju

Krievijas pilna mēroga kara pret Ukrainu sākumā aktieris publicēja melnbaltu video, pavadot to ar grupas "Aquarium" dziesmu. Šajā dziesmā ir vārdi "mēs karojām paši ar sevi". Tomēr tieši par to, ko īsti viņš domā par situāciju, Nagijevs neteica, vēsta UNIAN.

Pēc tam mākslinieks vairākkārt parādījās soctīklos, taču neko konkrētu tā arī nepateica. Bet nesen Dmitrijs Nazarovs atklāja Nagijeva nostāju karā. Aktieris devis mājienu, ka viņa seriāla kolēģis piekrīt viņa viedoklim. Pats Nazarovs, kā zināms, karu nosodījis.