foto: Simon West/Action Plus/Shutterstock/ Vida Press
Breda Pita bērni ignorējuši viņu 60. dzimšanas dienā
Breds Pits.
Slavenības
2023. gada 30. decembris, 09:07

Breda Pita bērni ignorējuši viņu 60. dzimšanas dienā

Jauns.lv

Holivudas aktieris Breds Pits savu 60. dzimšanas dienu atzīmējis klusā divvientulībā ar savu mīļoto sievieti Inesi de Ramonu Parīzē. Bērni viņu šajā īpašajā dienā ignorējuši.

Breds Pits saņēmis pamatīgu triecienu pēc tam, kad viņa seši bērni, kas aktierim ir kopīgi ar šķirto sievu Andželinu Džoliju, nebija kopā ar viņu apaļajā jubilejā.

Īsi pirms Holivudas aktiera 60. dzimšanas dienas, kas bija 18. decembrī, žurnāls “Closer” informēja, ka viņa bioloģiskie bērni Šilo, Vivjena un Nokss atzīmēs jubileju kopā ar tēvu.

Publikācijā arīdzan tika apgalvots, ka “Cīņas kluba” zvaigzne uzrakstījis vēstuli bērniem, to skaitā adoptētajiem Medoksam, Zaharai un Paksam, cerībā izlīgt ar viņiem pirms savas dzimšanas dienas.

Breds Pits ar dēlu Paksu brauc stilīgā vāģī

gallery icon

Tomēr Šilo, Nokss un Vivjena nevarēja pievienoties tēvam Parīzē, izdevumam “Life & Style” pastāstījis kāds aktierim pietuvināts avots.

Paziņa nesen atklājis, ka Pits beigu beigās savu jubileju pavadījis kopā ar draudzeni, ar kuru ir kopā gadu. Abi šo dienu atzīmējuši ar klusu pasēdēšanu Parīzes restorānos.

Džolijas meita Šilo īso zēngalviņu nokrāsojusi rozīgā tonī. 2023. gada augusts

gallery icon

Informācijas avots apliecinājis, ka jau kopš medijos nopludinātā Paksa skarbā ieraksta sociālajos tīklos, kurā viņš nosauca Pitu par “pirmklasīgu paka*u”, aktiera attiecības ar bērniem ir problemātiskas. “Šis viņam ir patiešām grūts laiks, bet viņš raugās uz priekšu,” izteicies paziņa, liekot noprast, ka Breds Pits ir cerību pilns ar laiku atjaunot attiecības ar saviem bērniem.

Daloties informācijā par Pita dzimšanas dienu, paziņa sacīja, ka viņš “atzīmēja savu apaļo jubileju ar dažām pieklusinātām vakariņu ballītēm”. Informācijas avots savu teikto papildinājis, norādot, ka Pits un de Ramona šajā svētku reizē apmetušies luksusa viesnīcā un apmeklējuši arī izraēliešu mūziķa Asafa Avidana koncertu.

Andželina Džolija ar meitu Vivjenu 2023. gada augustā

gallery icon

“Viņi pavadīja laiku ar saviem kopīgajiem draugiem. Protams, Breds būtu vēlējies, lai katrs no viņa sešiem bērniem būtu daļa no viņa dzimšanas dienas nedēļas,” norādīja avots.

“Taču Breds ir apņēmības pilns strādāt pie viņu saspringtajām attiecībām un saviļņots par nākotni.”

Andželina Džolija ar dēlu Medoksu apmeklē valsts vakariņas Baltajā namā

gallery icon

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon