Ir vai nav bijis sekss ar vīrieti? Kam melo Sokolovs? VIDEO
Rudenī Aleksandrs Sokolovs satricināja sabiedrību, publiskojot fotogrāfiju, kurā redzams, kaislīgi skūpstoties ar citu vīrieti. To viņš uzņēmis, lai ilustrētu savu viedokli par homofobiju.
Slavenības

Ir vai nav bijis sekss ar vīrieti? Kam melo Sokolovs? VIDEO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni 4” dalībnieks – kailfoto meistars Aleksandrs Sokolovs - šova pirmajā raidījumā, iepazīstinot ar sevi skatītājus, apgalvoja, ka viņam nekad nav bijusi seksuāla pieredze ar vīrieti. Taču saviem klientiem viņš stāsta pavisam ko citu.

Ir vai nav bijis sekss ar vīrieti? Kam melo Sokolo...

Fotogrāfs, TV raidījuma “Sokolovs par seksu” vadītājs Aleksandrs Sokolovs ir visai skandaloza persona. Puisim patīk provocēt sabiedrību gan ar savām fotogrāfijām, gan arī ar stāstiem.  Piemēram, pavisam nesen viņš parūpējās par skandālu, publiskojot vienas vidusskolnieces stāstu, kurā neķītrībās apvainots kāds cits fotogrāfs, kurš it kā esot sazāļojis meiteni, tā piespiežot vidusskolnieci nodarboties ar seksu un piedalīties pornogrāfiskā fotosesijā. Tikmēr minētais fotogrāfs notikušo noliedza, uzsverot, ka viss par viņu stāstītais ir izdomājumi.

Tas, ka Aleksandram Sokolovam patīk fantazēt un izpušķot notikumus, nav noslēpums. Piemēram, pirms dažiem mēnešiem viņš publiski dižojās, ka trīs mēnešus viņam bijušas attiecības ar dziedātāju Lieni Greifāni. Savukārt Liene šos apgalvojumus nosauca par Sokolova sapņiem, piebilstot, ka tāpat viņš melojis par attiecībām ar dziedātāju Ellu.

Interesanti, kurā gadījumā Aleksandrs Sokolovs melo, apgalvojot, ka viņam nav bijušas seksuālas attiecības ar vīrieti. Piemēram, šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmajā raidījumā, iepazīstinot ar sevi, viņš stāsta: “Daži cilvēki domā, ka esmu perverss, ka esmu kaut kāds seksuālais monstrs, taču tā nav taisnība. Es neesmu gejs, man nekad nav bijusi seksuāla pieredze ar vīrieti!”

Aleksandrs Sokolovs šovā “Dejo ar zvaigzni 4” stāsta, ka nav gejs

 Savukārt žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā numurā var lasīt pavisam ko citu – Aleksandrs Sokolovs pats savām klientēm fotosesijas laikā esot stāstījis, ka izmēģinājis gan aktīvo, gan pasīvo seksu ar vīrieti! To žurnālam “Kas Jauns” atklāja populārā talantu šova “OKartes skatuve” dalībniece Kristīne Zemture, kura vairāk pazīstama ar skatuves pseidonīmiem Crystal un Kristīne Miljone. Sievišķo dotumu dēļ viņu dēvēja par šova seksīgāko dalībnieci, un, iespējams, tāpēc 2012. gada vasarā dziedātāju uzrunāja fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, piedāvājot sarīkot skaistu fotosesiju. Diemžēl meitene nebija apmierināta ne ar fotosesijas norisi, ne fotogrāfa izturēšanos.

Tagad Aleksandrs Sokolovs pārī ar Martu Kalēju piedalās šovā “Dejo ar zvaigzni 4”.
Tagad Aleksandrs Sokolovs pārī ar Martu Kalēju piedalās šovā “Dejo ar zvaigzni 4”.

Kristīne, kurai toreiz bija 22 gadi, žurnālam “Kas Jauns” atklāj, kā ar psiholoģiski smalkām metodēm Sokolovs apstrādā jaunas, naivas un nepieredzējušas modeles, lai tikai dabūtu sev vēlamo rezultātu – pikantas fotogrāfijas. Izrādās, ka fotosesijas laikā Sokolovs ne tikai dalās savos seksuālajos piedzīvojumos, bet arī aicina modeles uz intīmām darbībām un klāsta par visādām perversām izdarībām.

Kristīne Zemture žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā numurā stāsta, ka fotosesijas laikā Aleksandrs Sokolovs aizskāris tēmas, kas meiteni pamatīgi mulsinājušas. “Sokolovs jautāja, vai es masturbēju, vai man patīk anālais sekss, vai man patīk sekss ar dažādiem priekšmetiem... Mierināja, ka, lai es nesatraucos, jo pie viņa fotosesijas laikā vismaz divas no trim sievietēm sasniedz orgasmu. Bija izbrīnīts par to, ka nekad mūžā neesmu lietojusi vibratoru, un, vai tiešām es sev vagīnā nevaru iebāzt roku? Viņa nesenā draudzene dīzdžejmeitene (viņš viņu nosauca pat vārdā!) to varēja, un viņai nebija kauns par to. Sokolovs stāstīja, ka katra viņa kliente masturbē, ka viņš pats masturbē. Atklāja, ar kuru roku viņam ērtāk, izstāstīja, ka vaginālais sekss viņu neinteresē, jo interesē tikai orālais. Viņš esot mēģinājis gulēt arī ar vīrieti - gan kā pasīvais, gan aktīvais,” – tā savu pieredzi pirms trim gadiem notikušajā fotosesijā pie Aleksandra Sokolova apraksta Kristīne Zemture, žurnālam izstāstot arī vēl daudzas, jo daudzas citas toreiz piedzīvotās dīvainības. Arī to, kā tikusi pievilta.

Aleksandrs Sokolovs pārī ar Martu Kalēju šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmajā raidījumā.

Aleksandrs Sokolovs šovā "Dejo ar zvaigzni 4"

Aleksandrs Sokolovs pārī ar Martu Kalēju šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmajā raidījumā.

Crystal fotosesija pie slavenību fotogrāfa Aleksandra Sokolova


Kasjauns.lv/Foto: www.sokolovstudio.com, Mārtiņš Ziders, TV3 publicitātes foto