foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Sindija Krauforde reaģē uz savu īso parādīšanos seriālā "Kronis"
Supermodele Sindija Krauforde šā gada septembrī.
Slavenības
2023. gada 23. decembris, 06:17

Sindija Krauforde reaģē uz savu īso parādīšanos seriālā "Kronis"

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārā supermodele Sindija Krauforde "Instagram" dalījusies ar fotogrāfiju kopā ar princesi Diānu, kas uzņemta pirms daudziem gadiem, kad pēc princeses uzaicinājuma viņa viesojās Kensingtonas pilī.

Sindija Krauforde atsaukusi atmiņā savu viesošanos Kensingtonas pilī Londonā pēc tam, kad seriāla “Kronis” (“The Crown”) jaunākās sezonas vienā no sērijām redzējusi savu fotogrāfiju.

Populārā seriāla sestās sezonas vienā no sērijām princis Filips (aktieris Džonatans Praiss) pārsteidz mazdēlu princi Viljamu (Eds Makvejs) ar negaidītu vizīti viņa kopmītnēs Ītonas koledžā. “Netflix” seriāla veidotāji iztēlojušies, ka jaunā prinča istabiņa varētu būt dekorēta ar tolaik populāru supermodeļu fotogrāfijām. Epizodē princis Viljams ienāk istabā un redz, ka vectēvs aplūko pie sienas piesprausto skaisto sieviešu fotogrāfijas.

“Nav jākautrējas! Kā viņas sauc?” Praiss, iejūtoties prinča Filipa tēlā, jautā mazdēlam, kurš bikli atvainojas vectēvam par viņa istabā redzamo.

Makvejs, kurš atveido princi Viljamu, atbildot vectēva jautājumam, nosauc modeles. Tā ir Sindija Krauforde, Naomi Kempbela un Klaudija Šīfere. Princis Filips tad saka: “Manā laikā tās bija Rita Heivorta, Betija Greibla un Lana Tērnere.”

Šīs epizode uzjundījusi atmiņas aizvien žilbinoši skaistajai Sindijai Kraufordei, kura šogad atzīmējusi 57. jubileju. Viņa pie seriāla video fragmenta savā “Instagram” kontā raksta: “Maza epizodiska parādīšanās “Netflix” seriālā “Kronis”. Es joprojām spilgti atceros Kensingtonas pils apmeklējumu, lai satiktu Diānu un tīni Viljamu (kurš tikko bija sev atklājis “supermodeles”).

Princese Diāna savulaik pati personīgi ielūgusi Sindiju ciemos. Viņa tolaik vēlējusies sagādāt pārsteigumu savam vecākajam dēlam, kuram šī modele ļoti patikusi.

Princeses nāves 20. gadadienā Sindija Krauforde soctīklos bija publiskojusi fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar princesi, ko tagad “Instagram” stāstos pārpublicējusi atkārtoti. Sindija rakstīja: “Atceroties šo iedvesmojošo sievieti šodien. Šī fotogrāfija tapusi Kensingtonas pilī. Princese Diāna kaut kā bija izdibinājusi mana biroja tālruņa numuru un pati personīgi piezvanīja, lai palūgtu mani. Mana asistente bija šokā!”

Sindijai Kraufordei 50

gallery icon

Krauforde piebilda: “Beidzot sazinājāmies, un viņa jautāja, vai nākamreiz, kad būšu Londonā, es varētu ierasties uz tēju. Manuprāt, princis Viljams tikai sāka ievērot modeles, un viņa domāja, ka tas būtu jauks pārsteigums viņam un princim Harijam.”

Modele pastāstīja, ka “nervozējusi”, jo “nezinājusi, ko vilkt mugurā”. Taču viņa atcerējās, ka, tiklīdz princese Diāna ienākusi istabā un viņas sākušas tērzēt, “tas bija kā sarunāties ar draudzeni.” Sindija slavēja princesi, sakot: “Viņa bija izcila un parādīja mums visiem, kādai ir jābūt mūsdienu princesei.”

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon