foto: no X
Edgars Rinkēvičs savāra ziepes, Gustavs Terzens atrisina problēmu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Prezidents vāra ziepes.
Slavenības
2023. gada 21. decembris, 11:11

Edgars Rinkēvičs savāra ziepes, Gustavs Terzens atrisina problēmu - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lindas Leen dziesma iepatikusies pašam Bilam Geitsam!

Viens no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem – uzņēmējs un filantrops Bilss Geits – izziņojis savu šā gada nogales brīvdienu dziesmu sarakstu "Spotify". Un starp citiem hitiem dziesmu vidū iekļauta arī mūsu Lindas Leen izpildītā "Circenīša ziemassvētki"!

“Paldies!” tā soctīklā X ierakstījusi Linda, kurai ir, ar ko lepoties, jo šajā 54 kompozīciju sarakstā ir gan Madonna un Glorija Estefana, gan "The Beach Boys", "Coldplay" un "Wham!", gan Bobs Dilans, Deivids Bovijs, Stīvijs Vonders un Pols Makartnijs.

Gustavs Terzens atrisina problēmu

Pazudušas atslēgas sniegā ir problēma? Nekas, Gustavam Terzenam ir diezgan smags risinājums – svaru bumba!

Ralfs Eilands rāda, kā joko bērni

Ar amizantu sarunu, kas notikusi ar drauga bērniem, dalījies mūziķis Ralfs Eilands. Proti, aktuālais sarunu temats ir bijis zobu izkrišana kā bērnam, tā arī omei.

Edgars Rinkēvičs savāra ziepes

Prezidents Edgars Rinkēvičs savārījis ziepes! Šajā gadījumā burtiskā nozīmē – kad devies vizītē uz Baldoni un viņam bijusi iespēja iejusties ziepju meistara lomā.

Renārs Zeltiņš aizkustinoši sveic sievu

Pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš veltījis aizkustinošu ierakstu sievai Ievai dzimšanas dienā, publicējot skaistu foto ar viņu un komentārā veltot vairākus krāšņus komplimentus.

“Sievai dzimšanas dienā atgādināju, cik viņa ir dievišķi daiļa būtne. Dzīvesgudra, atbildīga, asprātīga, draiska, seksapīla un zinātkāra karaliene. Lai šis brīnumainais zīmējums kalpo kā garstāvokļa piezīme visam tam labajam, kas Tev ir un kas dzīvo Tevī!”