foto: AFP/Scanpix
Madonna atklāja, ka šovasar bija nonākusi komā
Madonna.
Slavenības
2023. gada 22. decembris, 05:51

Madonna atklāja, ka šovasar bija nonākusi komā

Jauns.lv

Madonna pateicās savām laimīgajām zvaigznēm - un dažiem īpašiem draugiem - nesen Bruklinā notikušā koncerta laikā, kurā viņa atvēlēja brīdi, lai atskatītos uz savu jūnija hospitalizāciju, atklājot, ka viņai tika izraisīta mākslīgā koma.

"Šovakar šajā zālē ir daži ļoti svarīgi cilvēki, kas bija kopā ar mani slimnīcā," Madonna teica, kā liecina X (agrāk Twitter) publicētie kadri no nedēļas nogalē notikušā koncerta viņas pasaules turnejas "Celebration" ietvaros.

Viņa turpināja teikt, ka "ir viena ļoti svarīga sieviete, kas aizvilka mani uz slimnīcu. Es pat neatceros. Es zaudēju samaņu uz grīdas vannas istabā, pamodos intensīvās terapijas nodaļā".

"Viņa izglāba manu dzīvību" piebilda Madonna.

"Vogue" dziedātāja arī atklāja, ka 48 stundas atradās mākslīgi izraisītā komā, un pateicās savam Kabalas skolotājam par to, ka viņš bija viņai līdzās visu šo pārbaudījumu laikā.

"Vienīgā balss, ko es dzirdēju, bija viņa balss," viņa teica. "Es dzirdēju viņu sakām: "Saspied manu roku. Tas ir viss."

Kad viņa pamodās, viņa teica: "Es redzēju ap sevi savus sešus neticamos bērnus" un jokoja, ka viņai "gandrīz vajadzēja mirt", lai redzētu visus savus bērnus sapulcinātus vienā telpā.

Madonnai ir meita Lurda Leona ar Karlosu Leonu un dēls Roko Ričijs ar režisoru Gaju Ričiju. Viņa ir mamma arī četriem adoptētiem bērniem - Deividam Bandam, Čifundo "Mercy" Džeimsam un dvīņiem Stellai un Esterei.

Jūnijā Madonnas draugs un ilggadējais menedžeris Gajs O'Sēri paziņoja, ka viņa atrodas intensīvās terapijas nodaļā pēc tam, kad viņai sākusies nopietna bakteriāla infekcija. CNN vēlāk ziņoja, ka popmūzikas ikona pēc dažām dienām tika izrakstīta no slimnīcas un atveseļojas mājās.