foto: Instagram/sallywood1
"The Rolling Stones" ģitārists Kīts Ričardss nosvin 80. dzimšanas dienu
Kīts Ričardss ar sievu Patiju Hansenu un grupas kolēģa Ronija Vuda ģimeni savā 80. dzimšanas dienā.
Slavenības
2023. gada 20. decembris, 07:05

"The Rolling Stones" ģitārists Kīts Ričardss nosvin 80. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Grupas “The Rolling Stones” ģitārists Kīts Ričards šo pirmdien saņēma laba vēlējumus no draugiem un radiem savā 80 gadu dzimšanas dienā. Šajā dienā mūziķis atzīmēja arī citu apaļu jubileju - abiem ar sievu Patiju Hansenu bija kāzu 40. gadadiena.

Kīts Ričards dzimšanas dienā pavadīja laiku kopā ar saviem slavenajiem draugiem un ģimeni. Svētku brīvdienās viņš nofotografēts smilšainā pludmalē, un ar šo attēlu “Instagram” padalījusies Kīta grupas biedra Ronija Vuda sieva Sallija.

Ričardss bija ģērbies melnā T kreklā un svītrainos šortos, stāvot līdzās savai sievai Patijai Hansenai (67), kura klēpī turēja ģimenes četrkājaino mīluli.

Filmu producente Sallija (45) fotogrāfijai pozēja līdzās vīram Ronijam (76) un kopā ar abu dvīņu meitām Greisiju Džeinu un Elisu Rouzu (7).

Šī diena Kītam Ričardsam bija dubulti svētki, jo abi ar sievu Patiju atzīmēja arī kāzu 40. gadadienu.

Sallija ne tikai veltīja Kītam sirsnīgu vēlējumu dzimšanas dienā, bet arī novēlēja rokerim un viņa sievai Patijai daudz laimes kāzu jubilejā. 1983. gadā pāris salaulājās tieši Kīta 40. dzimšanas dienā.

Sallija savā un vīra vārdā rakstīja: “Daudz baltu dieniņu! Laimīgu 40. gadadienu, Patija un Kīt. Daudz laimes 80. jubilejā, Kīt!”

Kīts Ričards kāzu jubileju atzīmēja, sociālajos tīklos padaloties ar fotogrāfiju, kas uzņemta abu kāzu dienā, kad viņi grieza grezno torti.

“Patrīcijai – daudz laimes 40. gadadienā! Es tevi mīlu. Kīts,” pie fotogrāfijas rakstīja leģendārais ģitārists.  

Kīta kolēģis Ronijs Vuds drauga dzimšanas dienu atzīmēja ar arhīva fotogrāfiju palīdzību. “Daudz laimes 80. dzimšanas dienā, Kīt!”

Arī Miks Džegers, kurš savu 80. jubileju atzīmēja šā gada 26. jūlijā, novēlējis kolēģim daudz laimes.

Kļuvis zināms, ka grupa “The Rolling Stones” nolīgusi Tīnas Tērneres vokālo dubultnieci kā fona dziedātāju gaidāmās turnejas “Hackney Diamonds” koncertos.

Sers Miks Džegers (80), Kīts Ričardss un Ronijs Vuds uzrunājuši Šaneli Heinsu, aicinot dziedātāju kāpt uz skatuves kopā ar grupu viņiem Amerikas turnejas koncertos.

Šanele bijusi priecīga par uzaicinājumu, īpaši pēc tam, kad kā pati apgalvo, pērn atlaista no darba mūziklā “Tina: The Tina Turner Musical” Londonas šovos, jo izmantojusi iespēju izpildīt skaņdarbu “Gimme Shelter” kopā ar grupu “The Rolling Stones” Itālijā.

Kāds paziņa izdevumam “The Sun” pastāstījis: “Grupai bija ļoti tuvas attiecības ar Tīnu, un Šanele lika elpai aizrauties, kad viņa uzkāpa ar viņiem kopā uz skatuves.”

“Viņa zaudēja darbu projektā, jo nevēlējās palaist garām milzīgo iespēju dziedāt kopā ar “The Rolling Stones”.”

“Šanele tagad ir nolīgta kā viena no viņu fona vokālistēm un pavasarī kopā ar grupu dosies turnejā pa Ameriku.”

“Viņai tas nozīmē neizsakāmi daudz un grupa bija priecīga, ka var palīdzēt.”

Pirms kāpšanas uz skatuves Milānā kopā ar “The Rolling Stones” un skaņdarba “Gimme Shelter” izpildīšanas, Šanele šo 1969. gadā izdoto dziesmu mēģinājumā bija kopā nodziedājusi tikai vienu reizi.