Vai Leonardo Dikaprio tagad satiekas ar savas bijušās draudzenes Keitas Mosas mazo māsu?
Lotija Mosa un Leonardo Dikaprio.
Slavenības
2023. gada 15. decembris, 15:15

Vai Leonardo Dikaprio tagad satiekas ar savas bijušās draudzenes Keitas Mosas mazo māsu?

Jauns.lv

Parādījušās runas par to, ka Leonardo Dikaprio ir jauns mīlas romāns, lai gan zināms, ka aktieris šobrīd ir attiecībās ar modeli Vitoriju Seretti.

Leonardo Dikaprio kārtējo reizi uzkurinājis baumas par romānu ar 25 gadus vecu modeli. Šoreiz tenko, ka aktieris ieskatījies savas bijušās draudzenes Keitas Mosas mazajā māsā Lotijā Mosā.

Leonardo Dikaprio un Lotija Mosa pēc kopīga vakara Londonā

gallery icon

Spekulācijas izskanējušas pēc tam, kad viņš redzēts kopā ar Lotiju Mosu, un aculiecinieki apgalvo, ka abi izskatījušies “patiešām tuvi”.
 
Izdevums “The Mirror” vēsta, ka 49 gadus vecais aktieris un viņam piedēvētā jaunā simpātija redzēti, baudām dienu slavenību iecienītajā restorānā “Chiltern Firehouse” Merilebonas rajonā Londonā.

Publikācijā apgalvots, ka Lotija pametusi ēstuvi melnā ādas topiņā, atlasa biksēs, garos zābakos un melnā apjomīgā mētelī. Savukārt Leonardo centies paslēpties zem beisbola cepures un sejas maskas, un bija ģērbies melnā tumši zilā džinsa jakā, melnā T kreklā un biksēs.

foto: Goff / SplashNews.com/ Vida Press
Lotija Mosa.

Baumas par jauno romānu raisa jautājumus par Leonardo attiecībām ar itāliešu modeli Vitoriju Seretti, ar kuru viņš, kā ziņots, sāka satikties šā gada augustā.

Cits informācijas avots izdevumam “Daily Mail” pastāstījis, ka abi priecājas viens par otra kompāniju: “Ja vienā telpā ir Leonardo un Lotija, protams, viņi tiecās viens pie otra. Viņi pļāpāja un ķiķināja līdz agrai rīta stundai, kad pienāca laiks doties mājup.”

Aculiecinieks piebilda, ka restorānu viņi pametuši trešdienas agrā rīta stundā: “Tas lika cilvēkiem runāt, ka abas ir slavenības, kurām patīk labi pavadīt laiku.”

foto: Goff / SplashNews.com/ Vida Press
Leonardo Dikaprio.

Laikraksts “The Sun” atklāj, ka Lotija jau kopš 16 gadu vecuma sapņojot par Leonardo Dikaprio, ar kuru viņas slavenajai māsai Keitai Mosai pirms 30 gadiem bija īslaicīga dēka. 2014. gada aprīlī, kad Lotija tikko sāka modeles gaitas, intervijā žurnālam “Teen Vogue” viņa pastāstīja, ka vēlas sekot savas māsas pēdās un kļūt par atzītu modeli. Lotija arī ļāva nedaudz ieskaitīties savā privātajā dzīvē un pastāstīja, kāda izskatās viņas kā tīnes guļamistaba. Tobrīd 16 gadus vecā meitene atklāja, ka viņai istabā ir “vesela zona”, kas veltīta Leonardo Dikaprio, un tajā atrodamas neskaitāmas fotogrāfijas no filmas “Romeo un Džuljeta” laikiem. Lotijas istabas sienas rotājušās arī Zaka Efrona un Džastina Bībera bildes.