foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sanda Dejus pirmoreiz dzird leģendāru dziesmu, un Staķim nepatīk komandējumi - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Sanda Dejus.
Slavenības
2023. gada 15. decembris, 06:04

Sanda Dejus pirmoreiz dzird leģendāru dziesmu, un Staķim nepatīk komandējumi - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Sanda Dejus pirmoreiz dzird leģendāru dziesmu

Radio dīva Sanda Dejus, kā izrādās, līdz šim nebija dzirdējusi leģendāro Roberta Gobziņa dziesmu "Bīstams dzīvnieks".

Komentāru sadaļā pie ieraksta var lasīt vairākus izbrīnītus komentārus, kā tas Sandai ir izdevies vai  – drīzāk – neizdevies.

Mārtiņš Sirmais brīnās, kāpēc šīs lietas eksistē

Pavārs Mārtiņš Sirmais sataisījis nelielu vētru ūdensglāzē, padaloties ar lietām, kuru esamību viņš nevarot saprast, – odi, dunduri un mušas; celulīts; reps; ķirštomāti.

Agata Muceniece no Krievijas ieradusies Rīgā

Krievijā dzīvojoša un strādājoša latviešu aktrise Agata Muceniece novembrī kopā ar bērniem ieradusies Rīgā, un soctīklos publicētie video kadri liecina, ka ģimene baudījusi ziemas priekus.

Regnāra Vaivara dēls dejo kā Elviss

“Elvisa Preslija ceļgalu kustības nav tas vienkāršākais, ko lūgt atkārtot savam mazulim,” savā "Instagram" profilā raksta režisors Regnārs Vaivars, kas ievietojis īsu un mīlīgu video ar savu dēlu Zemgu.

Karīnas Gleitneres meitai jau deviņi!

Pašmāju erotisko bestselleru autore un zobārste Karīna Gleitnere novembra beigās atzīmējusi savas meitas Šarlotes devīto dzimšanas dienu.

Pie fotogrāfijas viņa pievienojusi arī mīļu ziņu: “Deviņi gadi (plus deviņi mēneši) kopā. Vienmēr mana mazulīte, līdz bezgalībai un atpakaļ!”

Martas Grigales ģimenē pieaugums!

“Christmas came early… meet Marvel” jeb “Ziemassvētki atnāca agrāk… iepazīstieties ar Mārvelu”. Dziedātājas Martas Grigales ģimenei pievienojies raibs runcis!

Una Ulme priecājas par dzīvi laukos

Žurnāliste Una Ulme "Instagram" dalījusies ar ziemīgiem fotokadriem kopā ar savu kaķi Peksi, sveicot visus Pirmajā adventē un atklājot, ka “mums riktīgi patīk tā lauku dzīve. Te ir miers, klusums, svaigs gaiss un brīvība!”

Kas nepatīk eksmēram Staķim

Pāris dienu platformā "X" kļuva populāri dalīties ar 10 lietām, kas citiem patīk, bet pašam ne tik ļoti. Uzņēmējs un bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis atklājis vairākas interesantas lietas par sevi. Proti, viņam pie sirds neiet negāzēts ūdens, dezodorantu lietošana, sauļošanās, LED spuldzītes, dārgi apģērbu zīmoli. Un, kā izrādās, arī komandējumi.