foto: MARCOCCHI GIULIO/SIPA/ Vida Press
Ar vēzi slimā Šenona Dohertija pirms smadzeņu operācijas uzzinājusi par vīra sānsoli
Šenona Dohertija ar vīru Kurtu Isvarenko 2012. gadā, trīs gadus pirms smagās saslimšanas.
Slavenības
2023. gada 13. decembris, 05:55

Ar vēzi slimā Šenona Dohertija pirms smadzeņu operācijas uzzinājusi par vīra sānsoli

Jauns.lv

2015. gadā Šenonai Dohertijai diagnosticēja krūts vēzis, bet gadu vēlāk ļaundabīgais audzējs izplatījās limfmezglos. Šovasar aktrise dalījās ar vēl vienu satraucošu ziņu: slimība bija izplatījusi metastāzes smadzenēs un viņai veikta operācija. Diemžēl Dohertija saskārusies ne tikai ar nopietnu slimību, bet arī ar nodevību.

Kamēr aktrise cīnījās par dzīvību, viņas dzīvesbiedrs Kurts Isvarenko bija uzsācis mīlas dēku ar citu sievieti. Par mīļotā nodevību seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigzne uzzinājusi dienā, kad viņai bija nozīmēta smadzeņu operācija.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Šenona Dohertija ar vīru Kurtu Isvarenko 2016. gadā.

“Es slimnīcā ierados agri no rīta, un tur atklājās, ka mana laulība ir izjukusi – manam vīram bija romāns divu gadu garumā. Viņš gribēja nākt man līdzi uz operāciju, bet es atteicos. Jutos tik nodota...,” atcerējās 52 gadus vecā Šenona.

Aktrise sev apsolījusi – ja viss noritēs veiksmīgi un viņa izķepurosies, tad nekavējoties iesniegs šķiršanās prasību. Atguvusies Dohertija tā arī izdarīja – 2023. gada aprīlī aktrise un Kurts izšķīrās.

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Aktrise atzina, ka ir pat tikusies ar dzīvesbiedra mīļāko, lai noskaidrotu visu patiesību. Dohertija stāsta, ka apzinās arī savu vainu šīs laulības izjukušanā. Viņa nevēlas uzņemties atbildību par dzīvesbiedra nodevību, taču uzskata, ka viņiem patiešām bijušas dažas problēmas, arī tādas, kas saistītas ar viņas slimību. Tajā pašā laikā viņa norāda, ka visus 14 laulības gadus jutusies mīlēta sieviete un tikpat ļoti mīlējusi savu vīru.

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Dohertija atzina, ka negrasās noslēgties un jau ir gatava jaunām attiecībām. “Es nedomāju, ka palikšu viena mūžīgi. Patiesībā man ir jāiemīl sevi un jārēķinās ar pagātni, pirms es varu virzīties uz priekšu, un tagad esmu diezgan pārliecināta, ka satikšu kādu - ceru, ka drīz,» izteikusies aktrise.

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

Šenona Dohertija cenšas nezaudēt cerību uz izveseļošanos, pat neraugoties uz neapmierinošiem analīžu rezultātiem un ārstu prognozēm. Jaunākā aktrises sniegtā informācija liecina, ka audzējs izplatījies arī kaulos. “Es negribu mirt. Es vēl neesmu beigusi dzīvot. Es vēl neesmu beigusi mīlēt. Es vēl neesmu beigusi radīt. Es vēl neesmu beigusi ar cerību mainīt situāciju uz labo pusi. Es vēl neesmu visu pabeigusi!” – komentējusi Dohertija.

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon