foto: DPPA/Sipa USA/ Vida Press
Princim Harijam "briesmīgs gads". Jāmaksā tiesai 50 000 mārciņu kompensācija par zaudēto prāvu
Princis Harijs zaudējis tiesas prāvu.
Slavenības
2023. gada 13. decembris, 06:32

Princim Harijam "briesmīgs gads". Jāmaksā tiesai 50 000 mārciņu kompensācija par zaudēto prāvu

Jauns.lv

Princi Hariju varētu piemeklēt finansiālas grūtības pēc “briesmīgā gada”.

Princis Harijs nule kā zaudējis tiesas prāvā pret izdevumu “Mail on Sunday”, tiesa viņam piespriedusi samaksāt nepilnus 50 000 sterliņu mārciņu lielu kompensāciju, kas varētu iecirst būtisku robu ģimenes budžetā.

Princis Harijs ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2023. gada jūnijā

gallery icon
19

Karaļnama eksperte Kinsija Šofīlda apgalvo, ka nepilnu 50 000 sterliņu mārciņu maksājums Saseksas hercogam varētu radīt problēmas.

Izdevumam “Daily Express UK” viņa norādījusi: “Šis ir bijis briesmīgs gads Harijam un Meganai. Ziemassvētki ir šausmīgs laiks, lai saņemtu no tiesas 50 000 mārciņu lielu rēķinu.”

Princis Harijs apmeklē Augstāko tiesu Londonā 2023. gada martā

gallery icon
24

“Cerams, ka viņi turpmāk mainīs savu stratēģiju. Ne katra cīņa ir izcīnīšanas vērta. Ne katru sīkumu ir vērts iekļaut grāmatā vai realitātes TV šovā.”

“Harijs strīdas... nu... būtībā ar visiem tiesā, jo viņam šķiet, ka pret viņu izturas “netaisnīgi”, kamēr Velsas princis un princese, un viņu bērni organizē ziedojumu kastītes, lai palīdzētu maznodrošinātajiem.”

Viņa piebilst: “Tas neizskatās labi. Harijam joprojām pilnībā trūkst pašapziņas, un tā vietā, lai nobriestu pēc kļūšanas par tēvu, viņš, šķiet, ir kļuvis vēl aizvainotāks un paranoiskāks.”