foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Dziedātāja Sia godīgi pastāsta, kāpēc izšķīrusies par labu plastiskajai ķirurģijai
Austrāliešu dziedātāja Sia šā gada novembrī.
Slavenības
2023. gada 11. decembris, 18:30

Dziedātāja Sia godīgi pastāsta, kāpēc izšķīrusies par labu plastiskajai ķirurģijai

Jauns.lv

Austrāliešu dziedātāja Sia (pilnajā vārdā Sia Keita Izobella Fērlere) ar sociālo tīklu palīdzību sniegusi vaļsirdīgu atklāsmi un apliecinājusi, ka dara to tāpēc, lai paliktu godīga pret faniem, neraugoties ne uz ko.

Sia nolēmusi, ka no faniem neko neslēps un sociālajos tīklos pastāstījusi, ka veikusi kosmētisko ķirurģiju, kā arī paskaidrojusi, kāpēc izšķīrusies par šādu sabiedrībā neviennozīmīgi vērtētu procedūru.

foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID/ Vida Press
Dziedātāja Sia šā gada oktobrī, pāris mēnešus pirms liposakcijas veikšanas.

Izmantojos savu “X” kontu, 47 gadus vecā dziedātāja pastāstījusi par to, ka zāles veicinājušas viņas svara pieaugumu, tāpēc nolēmusi izvēlēties liposakciju jeb tauku atsūkšanas procedūru.

Sia piebilda, ka viņa dalās ar šiem jaunumiem tikai tāpēc, ka vēlas palikt godīga pret saviem faniem.

“Bija jālieto zāles, kas man lika pieņemties svarā, ko es nevaru mainīt ar vingrošanu vai vairogdziedzera medikamentiem, tāpēc es šodien apmeklēju liposakciju. Lūdzu, ņemiet vērā, ka man ir tik ļoti paveicies, ka man ir resursi, lai mainītu savu izskatu,” rakstīja mūziķe.

Hita “Chandelier” izpildītāja turpinājumā paskaidroja, ka vēlas, lai fani zinātu, ka viņas vizuālās pārmaiņas nav diētas vai vingrošanas rezultāts.

foto: Christopher Peterson / SplashNews.com/ Vida Press
Austrāliešu dziedātāja Sia šā gada novembrī.

“Es vēlos būt patiesa par visām savām procedūrām, lai nesniegtu ieguldījumu sistēmā, kas saka, ka neesam pietiekamas. Es esmu nedroša tāpat kā lielākā daļa cilvēku, un atrašanās sabiedrības uzmanības centrā man rada trauksmi.”

Sia paskaidrojusi, ka pieņēmusi lēmumu mainīt savu izskatu, tikai un vienīgi personīgu apsvērumu dēļ, lai pati justos par sevi pārliecinātāka.

Dziedātāja Sia ar pirmo vīru Ēriku Langu

Dziedātāja Sia ar dokumentālā kino režisoru Ēriku Langu apprecējās 2014. gada augustā, bet 2016. gada nogalē iesniegusi šķiršanās prasību.

gallery icon