foto: FREDERIC DIDES/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Princese Šarlēna izskatās "nelaimīga un izolēta" laulībā ar princi Albertu, tāpat kā savulaik princese Diāna
Monako princese Šarlēna līdzās vīram princim Albertam šajā brīdī izskatās tik skumja.
Slavenības
2023. gada 7. decembris, 06:51

Princese Šarlēna izskatās "nelaimīga un izolēta" laulībā ar princi Albertu, tāpat kā savulaik princese Diāna

Jauns.lv

Monako princese Šarlēna (45) salīdzināta ar princesi Diānu, jo tiek baumots, ka arī viņa savā laulībā ar princi Albertu jūtas “nelaimīga”.

Bijusī olimpiskā čempione peldēšanā publiskajās iziešanas reizēs kopā ar princi Albertu izskatās “laimīga”,  tomēr viņa bieži ieslīgst noskaņojumā, kad sejas izteiksme parāda, ka princese ir “skumja un domīga”.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Smaids no Monako princeses Šarlēnas lūpām pazudis un viņa šķiet tik nelaimīga un skumja.

Šobrīd, kad labu laiku jau klīst valodas, ka Monako princis un princese atrodas uz šķiršanās robežas, kāds no Monako pavalstniekiem licis noprast, ka “kaut kas nav īsti kārtībā vai nu ar princesi vai laulību”.

Salīdzinot Šarlēnu ar princesi Diānu, ķermeņa valodas eksperte Džūdija Džeimsa izdevumam “The Express” sacīja: “Problēma ar Šarlēnas ķermeņa valodu, un tā ir īpašība, kas viņai zināmā mērā ir kopīga ar princesi Diānu, ir spēja izmantot mainīgas sejas izteiksmes.”

foto: action press/ Vida Press
Skumjā princese Diāna.

“Diāna kopumā izskatījās laimīga, taču pēkšņi viņa varēja ieslīgt sejas izteiksmē, kas bija neticami skumja un domīga, pat saderināšanās intervijas laikā,” paskaidrojusi eksperte.

“Šarlēnai līdzīgi vaibsti novērojami jau kopš kāzām, kad viņas prieka smaidu nomaina daudz skumjāka izteiksme.”

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem

Monako princis Alberts un princese Šarlēna ar dvīņiem princesi Gabrielu un princi Žaku.

gallery icon

Eksperte izteikusi pieņēmumu, ka šādi brīži liecinot, ka Šarlēna ir nelaimīgā laulībā ar Albertu, atzīmējot, kā princese burtiski sāk starot, kad līdzās ir viņas bērni – princese Gabriela un princis Žaks.

“Kad lūpu smaids pazūd, [Šarlēna] pēkšņi var izskatīties skumja un izolēta,” Džeimsa norādījusi, piebilstot: “Viņas smaids kopā ar bērniem izskatās sirsnīgs un mīlošs.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kopā ar bērniem princesi Gabrielu un princi Žaku viņas smaids izskatās tik sirsnīgs un mīlošs.

2021. gada maijā princese Šarlēna saslima ar smagu ausu-deguna-kakla infekciju, kā rezultātā bija spiesta palaist garām savas desmitās kāzu gadadienas svinības, kas bija tā paša gada jūlijā. Augustā princesei tika veikta četras stundas ilga operācija, bet mēnesi vēlāk Šarlēna nonāca slimnīcā radušos komplikāciju dēļ. Pie karaļnama pienākumu pildīšanas viņa atgriezās tikai 2022. gada martā.

Monako prinča kāzas

gallery icon

Monako princese Šarlēna

gallery icon