foto: Paul Skipper/Shutterstock/ Vida Press
Britnijas Spīrsas mamma "ļoti nožēlo", ka nav palīdzējusi meitai
Britnija Spīrsa ar mammu Linnu 2000. gadā.
Slavenības
2023. gada 6. decembris, 06:08

Britnijas Spīrsas mamma "ļoti nožēlo", ka nav palīdzējusi meitai

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (42) mamma Linna Spīrsa pēc dziedātājas šķiršanās no Sema Asghari cenšas kompensēt savas agrāk pieļautās kļūdas.

Tiek ziņots, ka Britnijas Spīrsas mamma Linna Spīrsa cenšas sakārtot savas saspīlētās attiecības ar meitu, lai gan popzvaigzne joprojām ir uz viņu dusmīga.

Britnija Spīrsa ar māti Linnu Spīrsu

gallery icon

68 gadus vecā Linna pavada pēc iespējas vairāk laika kopā ar hita “Toxic” izpildītāju, taču Britnijai ir grūti piedot mātei, ka 13 gadus ilgās aizbildnības laikā pats tuvākais cilvēks viņai nepalīdzēja.

Kāds dziedātājas mātei tuvu stāvošs cilvēks žurnālam “People” pastāstījis, ka Linna “patiešām pieliek pūles, lai būtu Britnijas dzīvē”, tāpēc viņa apmeklējusi arī meitas 42. dzimšanas dienas svinības, kas bija 2. decembrī.

Zinātājs sacīja, ka Britnija “joprojām ir sāpināta, jo jūt, ka mamma būtu varējusi darīt vairāk, lai palīdzētu, bet viņai ir ļoti maz draugu un viņai tiešām jūt nepieciešamību būt kopā ar ģimeni”.

Britnija zina, ka “mamma viņu patiešām mīl,” norādījis informācijas avots, piebilstot: “Par to nav šaubu”, taču atzīmējis, ka dziedātāja var būt “ļoti spītīga”.

“Linna patiešām pieliek pūles, lai būtu Britnijas dzīvē. Britnijai patīk pavadīt laiku kopā ar viņu,” apliecinājis paziņa. “Viņām ir sarežģītas attiecības, bet šķiet, ka viņas ir vajadzīgas viena otrai.”

Noslēgumā avots norādījis, ka Linna ļoti nožēlo, ka nav palīdzējusi meitai grūtajos gados un “uzņemas pilnu vainu”.

Šī pozitīvā ziņa par mātes un meitas ceļu pretī salabšanai sekojusi pēc tam, kad Linna nedēļas nogalē pievienojās Britnijai viņas dzimšanas dienas svinībās, kas notika dažus mēnešus pēc popzvaigznes šķiršanās no vīra Sema Asghari.

Britnija Spīrsa, Sems Asghari un viņu suņi

gallery icon

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon