foto: AFP/Scanpix
"Beverly Hills 90210" zvaigznes veselības stāvoklis krasi pasliktinājies, bet viņa nepadosies
Šenona Dohertija pretvēža kampaņas pasākumā 2016. gadā
Slavenības
2023. gada 2. decembris, 16:52

"Beverly Hills 90210" zvaigznes veselības stāvoklis krasi pasliktinājies, bet viņa nepadosies

Jauns.lv

Slavenās seriālu “Beverlihilsa 90210” un “Amulets” zvaigznes Šenonas Dohertijas veselības stāvoklis ir vēl vairāk pasliktinājies— krūšu vēža metastāzes jau nokļuvušas kaulos. Taču aktrise ir apņēmības pilna cīnīties ar nāvējošo slimību, viņa negrasās padoties.

“Es neesmu atmetusi ar roku dzīvošanai. Es neesmu atmetusi ar roku mīlēšanai. Es neesmu atmetusi ar roku radīšanai,” žurnālam “People” sacīja 52 gadus vecā aktrise.

Viņa pastāstīja, kā jutusies pēc smadzenēs nokļuvušā audzēja operācijas. “To vajadzēja izņemt un sagriezt, lai redzētu tā patoloģiju,” viņa stāstīja. “Pilnīgi noteikti tā bija viena no šaušalīgākajām lietām manā mūžā”.

Pēc operācijas viņa ar grūtībām darbojās labā roka, un vairākus mēnešus viņa nespēja noturēt tādus priekšmetus kā glāze vai dakšiņa. “Vispirms man no rokām izslīdēja glāze, es jutos “Nē, nē, nē, nē, nē. Tas nav reāli. Es pie tā piestrādāšu.” Un es tā izdarīju,” viņa sacīja. “Var padomāt “Vai viņi nevarēja izņemt vairāk tā sevišķā audzēja? Taču tas prasa neatlaidību, lielu apņēmību un ticību, lai pārvarētu noteiktas lietas. Es neesmu tā, kas padodas.”

2019. gada augusts. Šenona Dohertija izskatās lieliski

gallery icon

Šenona Dohertija iziet sabiedrībā dažas dienas pēc ķīmijterapijas un apstarošanas kursa beigām. 2017. gads

Aktrise Šenona Dohertija apmeklējusi savas autoritātes Marka Činga labdarības pasākumu, kas veltīts rūpēm par dzīvniekiem. Tas noticis tikai dažas dienas ...

gallery icon

Šenona Dohertija ar vīru labdarības pasākumā

gallery icon

Jūnija sākumā viņa publikai atzina, ka krūts vēzis, ar ko aktrise cīnās jau kopš 2015. gada, izplatījis metastāzes smadzenēs. Tomēr kulta seriālu zvaigzne nenolaida rokas, bet turpināja ārstēšanu. Šenona arīdzan regulāri informē fanus par savu veselības stāvokli, kā arī turpina iziet sabiedrībā un pat piedalās publiskos pasākumos.

Septembrī viņa apmeklēja žurnāla “People” rīkoto diskusiju, uz kuru bija aicināti arī citi seriāla “Beverlihilsa 90210” aktieri. Fani tik sirsnīgi aplaudēja Šenonai, ka aktrise nespēja valdīt asaras.

“Jūs, draugi, zināt, ka es visu laiku raudu. Un es to daru arī tagad, šķiet. Es cīnos par dzīvību un ar to saskaros katru dienu. Un es domāju, ka tas ir patiešām skaisti,” viņa atzina.

Šenona Dohertija pieņem izaicinājumu piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”

Ar krūts vēzi slimā aktrise Šenona Dohertija pieņēmusi draudzenes piedāvāto izaicinājumu, piedalīties akcijā „Mīli Savu Laulāto”. Aktrise norāda, ka jūtas ...

gallery icon

Šenonas Dohertijas cīņa ar krūts vēzi

Ķīmijterapijas rezultātā Šenonai Dohertijai saujām sāka izkrist mati. No sākuma viņa pieņēma lēmumu nogriezts īsu zēngalviņu, tad mohikāņu frizūru ar ...

gallery icon

Šenona Dohertija noskuj matus cīņā ar vēzi

Smagās slimības skartā seriāla "Beverlihilsa 90210" aktrise Šenona Dohertija publisko, kā noskuj matus.

gallery icon

Ar vēzi slimā Šenona Dohertija atkal iziet sabiedrībā

gallery icon

Esot uz skatuves, Šenona pajokoja, ka bez aktiermākslas viņai labi padodas arī laulības un šķiršanās. Šā gada aprīlī aktrise izšķīrās no sava trešā vīra, fotogrāfa Kurta Isvarienko, ar kuru kopā bija nodzīvojusi 11 gadus. Dohertija arī paziņoja, ka drīzumā ēterā nonāks viņas jaunais podkāsts. Aktrise nepateica, kam konkrēti tas būs veltīts, bet norādīja, ka tajā pastāstīs to, ko līdz šim bija slēpusi.

Pasaules slavu Šenona Dohertija ieguva ar galveno lomu tīņu seriālā “Beverlihilsa 90210”, kas skatītājus iepriecināja desmit sezonas no 1990. līdz 2000. gadam. 2019. gada 4. martā pēc pārciestā insulta 52 gadu vecumā aizsaulē aizgāja “spurainā vientuļnieka” Dilana Makeja lomas atveidotājs Lūks Perijs.

Lūks Perijs (1966 - 2019)

gallery icon