foto: Casey Flanigan/imageSPACE/Shutterstock/ Vida Press
Kianu Rīvss pastāsta, kā viņš bijis iesaistīts leģendāras kantri zvaigznes "Playboy" zaķa kostīma tapšanā
Kianu Rīvss.
Slavenības
2023. gada 3. decembris, 06:52

Kianu Rīvss pastāsta, kā viņš bijis iesaistīts leģendāras kantri zvaigznes "Playboy" zaķa kostīma tapšanā

Jauns.lv

Aktieris Kianu Rīvss apstiprinājis runas, ka bijis iesaistīts leģendārās kantri zvaigznes Dollijas Pārtones “Playboy” tērpa tapšanā. Tā esot balta patiesība!

1978. gadā Dollija Partone ierakstīja savu vārdu vēsturē, kļūstot par pirmo sieviešu kantri izpildītāju, kuras fotogrāfija parādījās uz žurnāla “Playboy” vāka. Savukārt ikonisko tērpu, kurā viņa pozēja fotogrāfijai, bija radījusi Kianu Rīvsa mamma dizainere Patrīcija Teilore.

Aktrises Drū Berimoras sarunu šovā dziedātāja pastāstījusi: “Viņa man daudz ko šuva. Viņa darināja daudz manu tērpu.”

Turpinājumā Dollija sacīja: “Es atceros Kianu, kad viņš bija pavisam mazs, un viņa atveda viņu uz manu māju, kad mēs veicām uzlaikošanu vai arī, kad gāju uz veikalu, kur viņa strādāja.”

Kianu Rīvss apstiprinājis Pārtones stāstīto un atzinies, ka 16 gadu vecumā šo kantri zvaigznes “Playboy” tērpu izvēlējies sev par Helovīna kostīmu.

“Es uzliku ausis un krūtis,” viņš sacīja, viesojoties Džadas Pinketas Smitas sarunu šovā “Red Table Talk”. “Es uzvilku kedas, tīkliņzeķubikses un apsēju tauriņu. Man bija diezgan gari mati, un es biju Dollija Pārtone kā “Playboy” zaķis.”

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon

Intervijā godalgotā māksliniece pastāstījusi arī, ka Kianu reiz viņu saticis pēc kāda no koncertiem.

foto: Matt Baron/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Kianu Rīvss ar mammu 2006. gadā.

“Viņš jautāja: ‘Vai jūs mani atceraties? Es esmu tas mazais puika, kurš mēdza sēdēt jums pie kājām, kad mana mamma strādāja’,” atcerējās Dollija.

“Protams, es zināju, ka viņš ir kļuvis par zvaigzni. Bet es nebiju sasaistījusi, ka tas [mazais zēns bērnībā] bija viņš,” piebilda mūziķe.

foto: CAMERA PRESS/David Giles / Vida Press
Kianu Rīvss ar mammu 2001. gadā.
foto: Shutterstock/ Vida Press
Kianu Rīvss ar mammu 2006. gadā.agrā bērnībā.