foto: Publicitātes foto/Madara Gritāne
Aivim Ceriņam svešinieks iedod tūkstoti, Dārta Daneviča vēršas pie prezidenta - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
TV žurnālists Aivis Ceriņš piedzīvojis iespaidīgu pārsteigumu, kad izpalīdzējis kādam kungam apmaksāt automašīnas stāvvietu.
Slavenības
2023. gada 29. novembris, 06:53

Aivim Ceriņam svešinieks iedod tūkstoti, Dārta Daneviča vēršas pie prezidenta - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Lauris Reiniks zina, par ko strīdas vēsturnieki

Šogad Vēstures kongresā tika apspriests jautājums, kurš tad sabiedrībā ir populārāks – vēsturnieki Jānis Šiliņš un Ineta Lipša vai dziedātājs Lauris Reiniks. Šo diskusiju pamanījis arī pats mūziķis un atzinis, ka nu zina vismaz vienu lietu, par ko vēsturnieki strīdas.

Edgars Rinkēvičs atklāj bērnu viltību

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs saņēmis vairākus apsveikumus no bērniem. Kā viņš uzsver savā "X" ierakstā, viens apsveikums ir bijis ļoti praktisks un viltīgs – ja prezidents ierastos ciemos, tad bērnudārzā nebūs jāguļ diendusa!

Lauras Grēviņas dēlam pārdzīvojumi

Digitālā satura veidotāja Laura Grēviņa padalījusies ar sava dēla aizkustinošajiem pārdzīvojumiem pirms valsts svētku svinībām. Proti, neapmierinātība izteikta par to, ka, esot ārā, svētku tērpam virsū jāvelk jaka, un puika nevar atcerēties, kā svinējis visas iepriekšējās Latvijas dzimšanas dienas.

Aivim Ceriņam svešinieks iedod tūkstoti

TV žurnālists Aivis Ceriņš piedzīvojis iespaidīgu pārsteigumu, kad izpalīdzējis kādam kungam apmaksāt automašīnas stāvvietu – viņš saņēmis 1000 eiro ziedojumu, ko veltīt Ukrainas atbalstam.

Gustavam Terzenam izcils foto

Žurnālistam Gustavam Terzenam izdevies iemūžināt apbrīnojamu bildi, kas lieliski atspoguļo Nacionālās bibliotēkas jeb Gaismas pils būtību agrā rīta stundā.

Dārta Daneviča vēršas pie prezidenta

Aktrise Dārta Daneviča jau vairākkārt skaļi izteikusies par problēmjautājumiem, kas skar viņas komunikāciju ar bāriņtiesu. Kā viņa atklāj platformas "X" ierakstā, samilzušās problēmas nonākušas līdz Rīgas pilij, un viņa izteikusi cerību, ka Valsts prezidents “palīdzēs valstij beidzot sadzirdēt ignorētās mātes un bērnus”.

“Esmu apņēmusies neapstāties, līdz bāriņtiesu ētikas, kompetences un tiesību normu pārkāpumu problēma netiks reāli risināta,” pauž aktrise.

Andris Bulis un Gustavito atkal tiekas sporta zālē

Aktieris Andris Bulis un dīdžejs Gustavito pēc astoņu gadu pauzes no jauna nobildējuši fotogrāfiju, ko uzņēmuši 2015. gadā, kas reiz tapa sporta zāles ģērbtuvē.

Nils Jansons kļūs par tēti

Latviešu skrituļslidotājs Nils Jansons, kas 2021. gadā atzīts par labāko pasaulē, sociālajā tīklā "Instagram" izziņojis ļoti priecīgu notikumu, atklājot, ka viņa dzīvesbiedre Ieva ir bērniņa gaidībās. “Gaida jauni piedzīvojumi. Mēs jau tagad tevi ļoti mīlam,” foto parakstījis Nils.