foto: Shutterstock
5 satraucoši Nostradama pareģojumi 2024. gadam
Trakā pasaule
2023. gada 29. novembris, 05:48

5 satraucoši Nostradama pareģojumi 2024. gadam

Jauns.lv

Zināms, ka Nostradams bija viens no sava laika noslēpumainākajām personām. Franču aptiekārs un ievērojams gaišreģis, kas publicēja pareģojumu krājumu, ko atšifrē joprojām. Tajos viņš skaidroja, kas notiks ar cilvēci nākotnē - daudzi pareģojumi jau piepildījušies.

Lai saprastu Nostradama pareģojumus tie jālasa uzmanīgi. Pirmkārt, ir svarīgi neieciklēties uz teikto, jo pilnīgi iespējams, ka traktējums un tulkojums var izrādīties nepareizs un pareģojums piepildīsies ne gluži vārds vārdā. Otrkārt, Mišels Nostradams bija dzīvs cilvēks un arī varēja kļūdīties, tomēr daudzas lietas vēsturē saskatīja pareizi.

Trešais pasaules karš

Cilvēki, kas traktē astrologa pareģojumus, norāda, ka sāksies Trešais pasaules karš - Nostradama pareģojumi par to runā visai tieši. Pēc vieniem datiem, karš Ukrainā varētu būt tas pats pareģa redzētais konflikts, pēc citiem - drausmīgi notikumi vēl tikai priekšā, tajos būs iesaistīta visa planēta.

Briesmīga zemestrīce

Saskaņā ar Nostradama pareģojumiem, 2024. gadā notiks briesmīga zemestrīce Kalifornijā, kas prasīs tūkstošiem dzīvību. Īpaši biedējoši ir tas, ka līdzīgu pareģojumu devuši arī citi pazīstami pareģi.

Pāvesta maiņa

Pārmaiņas 2024. gadā būs arī katoļu baznīcā. Nostradama pareģojumi vēsta, ka drīz pēc jaunā gada sākuma valdīšana būs cita pāvesta rokās, kurš nesīs nelaimes un briesmas cilvēkiem.

Globālā sasilšana

Dižais alķīmiķis redzējis arī to, kā uz planētas mainīsies klimats - daudzi dzīvnieki izmirs, uz Zemes tiks traucēta ekosistēma . Dažu gadu laikā situācija pasliktināsies tiktāl, ka var izmirt veselas pilsētas un valstis.

Mākslīgie orgāni

Mišels Nostradams bija pārliecināts, ka 21. gadsimtā medicīna nonāks līdz tādam līmenim, lai spētu ražot mākslīgos orgānus un pārstādīt tos cilvēkiem. To noteiks nepieciešamība glābt dzīvības.