foto: no "Instagram"
Jana Duļevska satiek dēla "ASV mammu", Dacei Rukšānei saplīsis suns - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Kerija un Jana.
Slavenības
2023. gada 26. novembris, 17:30

Jana Duļevska satiek dēla "ASV mammu", Dacei Rukšānei saplīsis suns - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Jauns.lv

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jana Duļevska satiek dēla “ASV mammu”

TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska devusies ceļojumā uz ASV, lai paciemotos pie sava dēla Martina, kurš tur spēlē hokeju. Vienā no spēlēm Jana arī satikusi sava dēla “ASV mammu” Keriju.

 

Dona novēlējums Latvijai

“Saules mūžu Latvijai!” šādu siltu novēlējumu un krāšņu foto no Rīgas pils apkaimes Lāčplēša dienā savā "Instagram" profilā ievietojis dziedātājs Dons.

Dagmāra Legante redz Latviju pat Nīderlandes ielās

Fotogrāfe un TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa pavadījusi aizraujošus mirkļus Nīderlandē. Lāčplēša dienas novakarē pat izdevies iemūžināt teju Latvijas karogu, kas izveidojies no fonā esošā ielu apgaismojuma.

Dacei Rukšānei saplīsis suns!

Neparastu jautājumu par savu suni, kurš naktī “sagājis kaķī”, uzdod rakstniece Dace Rukšāne-Ščipčinska. “Pustrijos naktī sāka lēkāt pa gultu, dauzīties un ālēties. Tagad sēžu iztecējušām acīm un skatos, kā mīļumiņš saldi snauž. Kur var aiznest viņu salabot?”

Linda Leen uzliela latviešu valodu

“Latviešu valoda nudien ir skaista un krāšņa.” Par to soctīkla "X" ierakstā runā dziedātāja Linda Leen, kura uzskaita vairākus piemērus vārdam “sarunāties”, bet kurus izmanto dažādām cilvēciskās tuvības pakāpēm.

Diāna Zande, kūka un filozofija

Psiholoģe Diāna Zande soctīklā "X" publiskojusi foto ar pašceptu itāļu ābolkūku un tekstu, ka “nelaime uzgāžas nelūgta un skaļi atsper vaļā namdurvis, liekot aizmirst par visu citu dzīvē. Prieks ir pieticīgs. To ir laipni jāieaicina dzīvē un jārūpējas, lai tas paciemojas ilgāk. Šovakar ar labu angļu tēju, pašceptu itāļu ābolkūku, manu latviešu vīrieti un prieku parasto.”