Internetā nopludinātas neapstrādātas Bijonsē fotogrāfijas. FOTO
Internetā nopludinātas Bijonsē reklāmas fotogrāfijas, kas vēl nav apstrādātas.
Slavenības
2015. gada 28. februārī, 05:39

Internetā nopludinātas neapstrādātas Bijonsē fotogrāfijas. FOTO

Jauns.lv

Pirms nepilnas nedēļas plašas diskusijas izraisīja supermodeles Sindijas Kraufordes (48) nopludinātā nepastrādātā fotogrāfija. Nu interneta plašumos nonākušas vairāk nekā 200 nepastrādātas dziedātājas Bijonsē (33) fotogrāfijas.

Internetā nopludinātas neapstrādātas Bijonsē fotog...

Fotogrāfijas uzņemtas 2013. gadā, kad R’n’B dziedātāja Bijonsē piedalījās zīmola „L’Oreal” rīkotajā reklāmas fotosesijā. Neapstrādātie attēli publiskoti interneta lapā „The Beyonce World”, kas veltīta popzvaigznei. Taču jau pēc nepilnas stundas veidotāji attēlus no tās dzēsuši...

Bijonsē talanta cienītāji aizstāvēja savu elku. Daudzi rakstīja, ka neapstrādātās fotogrāfijas tikai parādot, ka Bijonsē ir tāds pats cilvēks kā visi, ne tikai fantāzija par ideālu sievieti no žurnāla vāka. „Es neuzskatu, ka Bijonsē šajā fotogrāfijā izskatās briesmīgi,” raksta kāda no fanēm. „Viņa vienalga izskatās labāk nekā es vairumā gadījumu!”

Šis nav pirmais skandāls, kas skar dziedātāju un skaistumkopšanas produktu zīmolu „L’Oreal”. 2008. gadā kompānijas pārstāvjiem nācās taisnoties, ka dziedātāja padarīta pārāk balta, lai gan māte ir mulate, bet tēvs – afroamerikānis. Zīmola pārstāvji strikti noliedza, ka ar datorprogrammas palīdzību būtu padarījuši gaišāku Bijonsē ādu. Taču tajā pat laikā laikraksts „The New York Post” rakstīja, ka „dziedātāja izskatās dīvaini, gandrīz kā balta sevis pašas līdziniece”.

Britu žurnālists un TV personība Pīrss Morgans iesaistījies diskusijā, kas šobrīd jauc daudzu prātus. Morgans teic, ka viņam dzīvē ir bijusi tā laime intervēt abas šīs sievietes – Bijonsē un Sindiju Kraufordi. Viņš no tuva attāluma ir redzējis, kādas viņas izskatās dzīvē, ne tikai apstrādātās žurnālu fotogrāfijās. Morgans varot pateikt tikai vienu: „Viņas ir vienas no skaistākajām sievietēm, ko man ir nācies satikt visas savas dzīves laikā. Tā nav falša glaimošana. Sindija un Bijonsē izstaro pārliecinošu skaistumu. Viņas padara gaišāku jebkuru telpu, kurā ienāk.”

Supermodeles Sindijas Kraufordes fani šo attēlu dēvē par iedvesmojošu. Tas parāda, ka bērnu laišana pasaulē un gadu skaits izmaina sievietes ķermeni. Pret dabas likumiem nespēj nostāties neviena. Arī sports, diēta un labi gēni nevar darīt brīnumus.
Supermodeles Sindijas Kraufordes fani šo attēlu dēvē par iedvesmojošu. Tas parāda, ka bērnu laišana pasaulē un gadu skaits izmaina sievietes ķermeni. Pret dabas likumiem nespēj nostāties neviena. Arī sports, diēta un labi gēni nevar darīt brīnumus.

„Taču ne mirkli neiedomājaties, ka tas nozīme, ka viņas nemāc šaubas par savu ārējo izskatu,” norāda Pīrss Morgans. „Kad intervēju Sindiju žurnālam „GQ”, viņa sapņaini pažēlojās, ka vairs nespēj apturēt satiksmi, kā tolaik, kad bija 21 gadu veca. ‘Atceros, ka, esot karjeras virsotnē, gāju pa ielu Ņujorkā un visi būvdarbu puiši bija kā apmāti,’ atceras Sindija. ‘Tagad ir citādi, 20 gadus veci puiši uz mani vairs neatskatās.’ Kad es viņai vaicāju, kā modele sadzīvo ar ķermeni tagad, Sindija atteica – ‘Mani māc tā pati nedrošība, kas jebkuru citu sievieti. Ir dienas, kad jūtos ar sevi harmonijā un citas, kad jūtos briesmīgi. Cilvēkiem ir savi pieņēmumi, ko viņi cer manī saskatīt, tas rada tikai papildus spiedienu, ka ir jācīnās ar novecošanās procesu. Taču nepārprotiet mani, es domāju, ka turos vēl pietiekami labi,’ smejot atzinusi modele.”

Pēc Sindijas Kraufordes un Bijonsē neapstrādāto fotogrāfiju nopludināšanas, daudzi slavēja šo ikonisko sieviešu drosmi un pašpārliecinātību parādīt sevi šādā izskatā.

Turpretī citi atļāvās kritizēt un apvainot abas dāmas viņu šķietamajās nepilnībās.

Pīrss Morgans uzskata, ka diskusijā iesaistītās puses nav ņēmušas vērā vienu – ne Sindija, ne Bijonsē nav vēlējušās, lai šos attēlus parādītu publiskā vidē neapstrādātā veidā. Viņš pieļauj, ka abas skaistules šobrīd visticamāk jūtas pazemotas, jo viņas vislabāk saprot, cik ļoti svarīgs ir izskats cilvēkam šovbiznesā. „Vai Sindija un Bijonsē varētu izskatīties labāk?” – vaicā Morgans un pats arī sniedz atbildi. „Protams, ka var. Tas, ka viņas jau no dabas ir skaistules, nenozīmē, ka viņas neizmatos iespēju padarīt izskatu nevainojamāku – to darītu jebkura sieviete,” ir pārliecināts Pīrss Morgans.

Bijonsē „L’Oreal” reklāmas rullītī

Neapstrādātas dziedātājas Bijonsē fotogrāfijas

Neapstrādātas dziedātājas Bijonsē fotogrāfijas

Kasjauns.lv/Foto: The Beyonce World, Vida Press