foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujoša spriedze, kriminālas spēlītes un filmas no "Riga IFF"
Toms Krūzs filmā "Neiespējamā misija: Atmaksa. Pirmā daļa".
TV
2023. gada 15. novembris, 18:00

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - aizraujoša spriedze, kriminālas spēlītes un filmas no "Riga IFF"

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties "Neiespējamās misijas" kārtējo grāvēju, seriālu "Tie, kas nogalina" un filmas no "Riga IFF".

Tomu Krūzu neapturēt!

Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs aģenta Ītana Hanta lomā iejūtas jau septītajā "Neiespējamās misijas" sāgas filmā.

Filmā "Neiespējamā misija: Atmaksa. Pirmā daļa" ("Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One") Ītans Hants un viņa komanda uzsāk savu līdz šim bīstamāko misiju: atrast un iznīcināt šausminošu jaunu ieroci, kas apdraud visu cilvēci, pirms tas nonācis nepareizajās rokās.

Kad uz spēles ir likta visas pasaules nākotne un tumšie spēki no Ītana pagātnes tuvojas, sākas skrējiens uz dzīvību un nāvi apkārt pasaulei. Sastopoties ar tik noslēpumainu un visvarenu ienaidnieku, Ītans ir spiests uzskatīt, ka nekas nevar būt svarīgāks par viņa misiju – pat viņam tuvāko cilvēku dzīvības.

"Neiespējamās misijas" filmu sērija, balstīta sešdesmito un septiņdesmito gadu TV seriāla motīvos, aizsākās 1996. gadā un ir viena no finansiāli veiksmīgākajām franšīzēm Holivudā. Sāgas pirmās sešas filmas tās veidotājiem ienesušas 3,5 miljardus ASV dolāru, nu iznāk septītā, un jau noteikts astotās filmas – "Neiespējamā misija: Atmaksa. Otrā daļa" – iznākšanas datums – tas ir 2024. gada 28. jūnijs. Un, visticamāk, nekas ar to nebeigsies, jo 61 gadu vecais Toms Krūzs pusnopietni, puspajokam paziņojis, ka gatavs nu jau leģendāro aģentu Ītanu Hantu spēlēt vēl gadus divdesmit.

Kriminālās spēlītes

Britu seriāls "Tie, kas nogalina" ("The Killing Kind") stāsta par advokāti Ingridu, kuras dzīvē pēkšņi parādās bijušais klients Džons.

Ingrida Luisa ir advokāte, kura aizstāv Džonu Vebsteru pret apsūdzību vajāšanā. Bet tad Vebsters pavēršas pret viņu pašu. Galvenajās lomās – angļu aktrise Emma Epltona un ziemeļīru talants Kolins Morgans, ko pazīstam no Keneta Branas filmas "Belfāsta", tāpat viņš savulaik britu zemēs tika atzīts par vienu no “spožākajām rītdienas zvaigznēm”.

Filmas no "Riga IFF"

Lieliska iespēja lūkot gan šogad, gan iepriekš mūsu pašu kinofestivālā "Riga IFF" izrādītās filmas.

Riga IFF nacionālais īsfilmu konkurss

Sākot no 18. oktobra, kustīgo attēlu karuseli, formu meklējumus un visaktuālāko kino valodu RIGA IFF ekrānos piedāvās īsmetrāžas filmu seansi. ...

gallery icon

No šā gada filmām skatīties var vairāku valstu filigrāno kopražojuma darbu "Luka", skandināvu drāmu "Ļaujiet upei plūst" un somu pērli "Četri mazi pieaugušie", bet mazajiem skatītājiem noteikti patiks "Piedzīvojumi Ašas zemē".

Rīgas Starptautiskā kino festivāla desmitās sezonas atklāšanas pasākums

Ar bravūrīgās kungfu komēdijas "Neredzamā cīņa" Baltijas pirmizrādi sākas Rīgas Starptautiskā kino festivāla desmitā sezona.

gallery icon

No iepriekšējo gadu kinofestivāla darbiem iespējams redzēts pašmāju "Gads pirms kara", "Mans laulību projekts" un "Māsas". Bet no ārzemju darbiem iesakāma kostīmu drāma par Austrijas ķeizarieni Elizabeti "Korsete", stāsts par darbu nakts radio "Nakts pasažieri" ar Šarloti Geinsbūru galvenajā lomā un ukraiņu trilleris "Pamfirs".