foto: Shutterstock/ Vida Press
Princese Ketrīna izskatās "sagurusi un novecojusi". Fani iesaka pamest karaļnamu
Princese Ketrīna, vērojot ziedu nolikšanu pie karā kritušo memoriāla Londonā.
Slavenības
2023. gada 14. novembris, 15:55

Princese Ketrīna izskatās "sagurusi un novecojusi". Fani iesaka pamest karaļnamu

Jauns.lv

Apmeklējot ziedu nolikšanu pie karā kritušo piemiņas memoriāla Londonā, Velsas princese Ketrīna izskatījās svinīgi un cēli, taču daži fani secinājuši, ka princese izskatās arī sagurusi un "novecojusi".

Keita Midltone raisījusi bažas vairākos britu karaļnama fanos pēc tam, kad atklātībā nonāca fotogrāfijas, kas uzņemtas Piemiņas dienas svētdienā, kad princese stāvēja uz balkona līdzās karalienei Kamillai un vēroja ziedu nolikšanu pie kara memoriāla un, fanuprāt, izskatījās “ievērojami novecojusi”.

Princese Ketrīna vēro ziedu nolikšanu pie karā kritušo memoriāla. 2023. gada 12. novembris

gallery icon

Abām karaļnama dāmām svinīgajā ceremonijā pievienojās arī citi karaliskās ģimenes pārstāvji, politiķi un veterāni, izrādot cieņu tiem, kuri gājušo bojā kara laikā vai tajā cietuši. 41 gadu vecā trīs bērnu māmiņa izskatījās cēli un svinīgi. Viņa bija ģērbusies melnā militāra stila iedvesmotā mētelī, ko darinājis princeses iecienītais modes nams “Alexander McQueen”. Tērpu papildināja piespraude ar trīs magonēm, šādi godinot karos kritušo piemiņu.

Velsas princeses mēteli rotāja arī sudraba piespraude, ko viņai pasniedza, kad šogad iecēla par Flotes gaisa spēku virspavēlnieci. Matus Ketrīna bija saņēmusi elegantā mezglā, bet viņas galvu sedza zīmola “Philip Treacy” platmale ar samta bantes dekoru.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Visu ceremonijas laiku princese saglabāja atturīgu un svinīgu skatienu, bet kādā brīdī sarunas laikā ar karalieni Kamillu tomēr atplauka smaidā. Šķita, ka viņa arī cīnījās ar asarām, vērojot lejā notiekošās aktivitātes, kur princis Viljams, karalis Čārlzs III, princis Edvards un princese Anna nolika vainagus pie memoriāla.

Ar fotogrāfijām no Piemiņas dienas svētdienas sociālajos tīklos dalījušies fani un vietnē “X” apsprieduši princeses Ketrīnas izskatu. Daudzi izteica komplimentus viņai un karalienei Kamillai par eleganto koptēlu.

Viens uzslavēja: “Karaliskās dāmas vienmēr izskatās eleganti un izsmalcināti”, bet otrs apjūsmoja: “Skaistā princese Ketrīna, viņa tāda ir vienīgā!”

Trešais rakstīja: “Jauks attēls ar divām spēcīgām elegantām sievietēm, kuras patiesi piederas šim balkonam.” Vēl kāds piebilda: “Princese Ketrīna nēsā mirušās karalienes magones, kas ir pagodinājums, un viņa izskatās karaliski.”

Tomēr netrūka arī tādu karaļnama novērotāju, kuri secināja, ka princese Ketrīna izskatās novecojusi un viņas sejā ir redzams sasprindzinājums. Viena fane pat ieteica pamest karaļnamu, jo, esot tajā, viņa “briesmīgi noveco”.

“Es nedomāju, ka viņa ir laimīga. Meitenīt, tava laime ir svarīgāka par šo. Diāna aizgāja un atstāja lielāku ietekmi uz pasauli. Tu esi vairāk, nekā viņi ļauj tev domāt, ka esi. Tu vari to paveikt. Tici sev!” – viņa rakstīja.

Cits salīdzinājumam padalījās ar fotogrāfiju no kādas iepriekšējās Piemiņas dienas svētdienas, lai parādītu, kā viņa gadu gaitā ir novecojusi. Viens pat apgalvoja, ka Velsas princese “izskatās tikpat veca kā (karaliene) Kamilla”.

Vēl kāds komentēja: “Keitija izskatās tik šausmīgi skumja... nogurusi no visa tā smagā darba, ko viņa dara... Viņas mājas personālam ir jādod viņai vairāk atpūtas.”

Otrs rakstīja: “Paskatieties uz tām skumjajām acīm un muti. Ļoti nelaimīga sieviete”, bet trešais apgalvoja: “Naids patiešām liek novecot ikvienam.”

“Paskatieties, kāds ir viņas stāvoklis,” vēl viens komentēja un cits piebilda: “Viņa izskatās slikti.”

“Viņa strauji noveco. Viņa un Viljams izskatās kā piecdesmitgadīgi,” savu viedokli neslēpa nākamais.