foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Bērna gaidībās ir eksprezidenta Zatlera vedekla Ruta
Ruta un Gustavs Zatleri.
Slavenības
2023. gada 13. novembris, 16:16

Bērna gaidībās ir eksprezidenta Zatlera vedekla Ruta

Jauns.lv

Latvijas eksprezidenta Valda Zatlera dēla Gustava sieva Ruta ir mazuļa gaidībās.

Par priecīgo notikumu Ruta izziņojusi soctīklā "Instagram", publiskojot savu foto, kurā redzama mātes cerībās.

"Gaidības - laiks, kad rūpēm par sevi ir lielāka vērtība, jo jārūpējas ir arī par mazo sirsniņu, kas pukst manī," tā bildi parakstījusi Ruta Zatlere.

Viņas un Valda Zatlera vecākā dēla Gustava pirmā kopigā atvase - dēls Samuels - pasaulē nāca 2019. gada martā. Un kārtējais ģimenes pieaugums, kā atklāj Ruta, arī gaidāms atkal martā.

“Cēsu alus” mārketinga direktors Gustavs Zatlers un viņa mīļotā sieviete - titula “Mis Jelgava 2009” pretendente Ruta Bagdonaviča - par precētu pāri tapa 2018. gada februārī.

Gustavs Zatlers ar Rutu Bagdonaviču dodas uz Dzintaru koncertzāli

2016. gada jūlijā eksprezidenta Valda Zatlera vecākais dēls Gustavs sabiedrībā izveda savu jauno mīlu – Rutu Bagdonaviču.

gallery icon

Pirmo reizi kopā iznākam sabiedrībā žurnāls “Kas Jauns” Gustavu un Rutu pamanīja 2016. gada vasarā, kad viņi apmeklēja Laimas Vaikules festivāla “Rendez-Vous” noslēguma koncertu Dzintaru koncertzālē.

Iepriekš Gustavs Zatlers bija precējies ar savu priekšnieci – akciju sabiedrības “Cēsu alus” valdes priekšsēdētāju Evu Sietiņsoni-Zatleri. Viņu attiecībās dzimusi meita Beatrise. Eva un Gustavs pēc septiņus gadus ilgas laulības šķīrās 2015. gada septembrī.

Gustava Zatlera velosipēdista gaitas

AS "Cēsu alus" tirdzniecības un mārketinga daļas vadītājs Gustavs Zatlers, lai arī sākotnēji bijis atturīgs un mazliet pat skeptiski noskaņots ...

gallery icon