"Dejo ar zvaigzni 4" pirmie pamet Ansis Pūpols un Lesia Bogačova
No šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmie atvadījās analītiskais žurnālists Ansis Pūpols un dejotāja Lesia Bogačova.
Slavenības
2015. gada 1. marts, 23:25

"Dejo ar zvaigzni 4" pirmie pamet Ansis Pūpols un Lesia Bogačova

Jauns.lv

Zināmi šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtās sezonas pirmie “upuri” – pēc otrā raidījuma žūrija un skatītāji lēma, ka šovu jāpamet žurnālistam Ansim Pūpolam un Lesiai Bogačovai.

Pēc nolikuma kādam no pāriem šovs bija jāpamet jau pirmajā raidījumā aizvadītajā sezonā. Kaut arī sākotnēji tika paziņots, ka tāds liktenis piemeklējis aktrisi Eviju Skulti ar Raimondu Andersoni, taču, tā kā rezultātu apzināšanas procesā bija ieviesusies kļūda, tad  šova veidotāji lēma, ka Evija ar Raimondu sacensības turpinās. Tāpēc pirmais pāris šovu pameta tikai šova otrajā raidījumā, un tas bija Ansis Pūpols un Lesia Bogačova, kas, starp citu, saņēma žūrijas viszemāko vērtējumu.

Atgādinām, ka šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtajā sezonā, ko vada aktieris Jānis Āmanis kopā ar TV seju Maiju Silovu, dalību uzsāka 11 pāri. Deju laukumā var redzēt aktieri Gintu Grāveli un divkārtējo Latvijas čempioni 10 deju programmā pieaugušo vecumu grupā Lieni Tarani, dziedātāju Lieni Greifāni un profesionālo dejotāju, treneri, sporta deju tiesnesi Viktoru Haritonovu, dziedātāju un dziesmu autori Lolitu Novikovu un Latvijas Latīņamerikas deju čempionu pieaugušo grupā Andri Antuzeviču, Latvijas Lepnumu, biznesa analītiķi Mārtiņu Oliņu un Latvijas Latīņamerikas deju čempioni pieaugušo grupā Ilzi Jankovsku. Tāpat dalību šovā uzsāka seriāla “Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte un starptautiskais klases dejotājs, Latvijas vicečempions 10 deju programmā Raimonds Andersons, šefpavārs Elmārs Tannis un prestižo United Kingdom Open Rising Star Championships uzvarētāja, pasaulslaveno sporta deju un savulaik Brodvejas šova “Burn The Floor” dalībniece Elza Pole, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un Latvijas Republikas Showdance čempionāta 2. vietas ieguvējs Jānis Strēlnieks, “Nekā personīga” žurnālists Ansis Pūpols un Latvijas vicečempione Latīņamerikas dejās, daudzkārtēja starptautisko sacensību laureāte Lesia Bogačova, modele, skaistumkonkursu laureāte Diāna Kubasova un finālists Latvijas sporta deju čempionātos gan Latīņamerikas, gan 10 deju programmā Kārlis Kemlers, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un divkārtēja Latvijas čempione, starptautisko sporta deju sacensību fināliste Marta Kalēja un biznesa lēdija Svetlana Loeva un Latvijas Kausa izcīņas posmu sporta dejās finālists un laureāts jauniešu vecuma grupā, Salsa Baltic Show Cup 2011 uzvarētājs Mārtiņš Kagainis.

Viņus šovā vērtē žūrija, kurā ir baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks.

Kasjauns.lv/FOTO: Publicitātes foto, Mārtiņš Ziders