foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ārstu biedrības prezidente Ilze Aizsilniece pirmoreiz izved sabiedrībā meitu
Ar meitu Annu apmeklējot mākslinieces Elitas Patmalnieces izstādes atklāšanu mākslas galerijā "Putti".
Slavenības
2023. gada 24. novembris, 06:02

Ārstu biedrības prezidente Ilze Aizsilniece pirmoreiz izved sabiedrībā meitu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Ārstu biedrības prezidente un ģimenes ārste Ilze Aizsilniece, apmeklējot mākslinieces Elitas Patmalnieces izstādes atklāšanu, pirmo reizi plašākā sabiedrībā izveda savu meitu Annu.

Ārstes Ilzes Aizsilnieces un Latvijas Restorānu biedrības prezidenta Jāņa Jenža astoņus gadus vecā meita Anna mācās jau otrajā klasē.

Ilze Aizsilniece vienā no atvaļinājuma dienām, kad ar meitu bija ieplānots brauciens uz teātra izrādi Liepājā, pirmajā dienas daļā vēl paguva atskriet uz Vecrīgā notiekošo preses konferenci, kas veltīta Ķīpsalā gaidāmajai izstādei "Baltic Beauty 2023", un atgādināt, ka sieviešu skaistuma pamatā ir laba veselība. Līdzko preses konferences oficiālā daļa beidzās, tā ārste steidzās pie meitas, lai dotos ceļā. “Ja visu saplāno, tad dzīvē var ļoti daudz izdarīt. Uz Liepāju braucām kopā ar draugiem, noskatījāmies "Sprīdīti" un pēc tam izrādi, kas stāsta par mūziku un teātri bērniem Liepājas teātrī, ” sarunā ar "Kas Jauns" atklāj mediķe.

Un vēl Ilze ar meitu šoruden paviesojās arī Elitas Patmalnieces personālizstādes "Lidojums starp gaismu un tumsu" atklāšanā. “Meita jau iepriekš ir bijusi ar saviem skolas biedriem pie Elitas Patmalnieces,” viņa piebilst.

Elitas Patmalnieces personālizstādes "Lidojums starp gaismu un tumsu" atklāšana

Elitas Patmalnieces personālizstādes "Lidojums starp gaismu un tumsu" atklāšana

gallery icon

Mediķe atklāj, ka viņas meitai ne tikai skolēnu brīvdienas ir piesātinātas ar dažādiem notikumiem, bet arī ikdiena: “Kur tik viņa dzīvē ir pabijusi! Viņa pat ir klausījusies ļoti nopietnu mūziku un daudz ko redzējusi, bet daudz labāk meitai patīk rokmūzika. Es cenšos turēt līdzi! Mēs viņu mēģinām vest uz dažādiem koncertiem, jo Latvijā ir brīnišķīga iespēja mūsu bērniem jau no agra vecuma iepazīties ar labu mūziku. Piemēram, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra "LeNeSOns" programma, uz kuru var iet jau no divu gadu vecuma, bet droši vien labāk būtu no trim gadiem. Brīnišķīgas iespējas ir bērniem apmeklēt koncertus gan Dzintaru koncertzālē, gan Spīķeru koncertzālē.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Latvijas Ārstu biedrības prezidente un ģimenes ārste Ilze Aizsilniece ar vīru Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi svinīgajā pieņemšanā Rīgas pilī par godu Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča inaugurācijai.