foto: Guerin Charles/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Vai Roberts Patinsons drīz kļūs par tēvu?
Roberts Patinsons un Suki Voterhausa.
Slavenības
2023. gada 10. novembris, 10:14

Vai Roberts Patinsons drīz kļūs par tēvu?

Jauns.lv

Kulta franšīzes “Krēsla” zvaigzne Roberts Patinsons (37) jau piecus gadus ir kopā ar aktrisi un modeli Suki Voterhausu (31). Fani sākuši baumot, ka pāris tuvākajos mēnešos gatavojas kļūt par vecākiem, jo Suki redzēta mātes cerībās.

Britu aktieris Roberts Patinsons jau ilgāku laiku ir attiecībās ar Suki Voterhausu, zinātājiem apgalvojot, ka pāri vieno romantiskas attiecības jau kopš 2018. gada. Abi par to ir bijuši ļoti privāti, plašākai sabiedrībai ļaujot to uzzināt vien aizvadītajā gadā.

Roberts Patinsons un Suki Voterhausa

gallery icon

Šķiet, ka Patinsonam un Voterhausai ir harmoniskas un laimīgas attiecības, jo nesen parādījušās jaunas pāra fotogrāfijas, kas mudina domāt, ka abi ir gatavi spert nozīmīgu soli savās attiecībās un drīzumā kļūt par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Vai viņiem gaidāms mazulis?

Nesen Roberts Patinsons un Suki Voterhausa manīti Losandželosā. 31 gadu vecā modele un aktrise bija ģērbusies apjomīgā jakā un šķita slēpjam to, ka ir mātes cerībās. Tīmeklī nekavējoties izskanējušas spekulācijas, ka pāris gaida mazuli un Suki, visticamāk, esot jau piektajā grūtniecības mēnesī.

Abi redzēti uz ielas ikdienišķā un ērtā apģērbā. Patinsons bija tērpies pelēkā hudijā un šortos, bet viņa draudzene melnā apjomīgā jakā un pelēkos šortos.  

Viņu attiecības

Izskanējusi informācija, ka Roberts Patinsons un Suki Voterhausa uzsākuši romantiskās attiecības 2018. gada pirmajā pusē, jo tā paša gada 30. jūlijā viņi pirmo reizi nofotografēti, skūpstāmies Londonas ielās. Kopš šīs reizes abi briti centušies būt ļoti privāti, nenodot iemeslu tenkām par abu attiecībām.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dažas dienas vēlāk pāris atkal redzēts kopā Losandželosā un Suki Voterhausas izvēlētais apģērbs nepārprotami liecinājis par gaidāmu mazuli.

Patinsons iemantoja popularitāti 2008. gadā, kad uz ekrāniem iznāca pirmā franšīzes “Krēsla” filma. Viņš pirms tam bija piedalījies arī citā kases grāvējā. Patinsonam ir neliela loma ceturtajā “Harija Potera” sāgas filmā, kas iznāca 2005. gadā. Viņš tajā atveidoja Sedriku. Suki Voterhausa ir modele, aktrise un mūziķe.

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”

Roberts Patinsons sāgā „Krēsla”.

gallery icon

Roberts Patinsons “Dior” modes skatē 2023. gada janvārī

gallery icon