foto: instagram.com/demimoore
Brūss Villiss pārstājis atpazīt Demiju Mūru
Demija Mūra un Brūss Villiss 2022. gada martā.
Slavenības
2023. gada 12. novembris, 11:46

Brūss Villiss pārstājis atpazīt Demiju Mūru

Jauns.lv

Aktrise Demija Mūra jūtas satriekta, ka viņu pārstājis atpazīt bijušais dzīvesbiedrs Brūss Villiss. Par to vēsta izdevums "Closer".

Demija Mūra apciemojusi bijušo vīru pēc atgriešanās no atvaļinājuma Itālijā. Viņiem izdevies aprunāties, bet Villiss nespēja atcerēties, kas viņa ir. Aktrise stāsta, ka viņa zinājusi par to, ka slimība progresē, taču nav varējusi iedomāties, cik viss ir slikti. “Demija uzturēja kontaktus gan ar bērniem, gan ar Brūsa sievu. Taču viņa pat iedomāties nevarēja, ka viņa stāvoklis ir tik ļoti pasliktinājies,” atklājis paziņa.

Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā

gallery icon

Avots izteicis minējumu, ka tas varētu būt saistīts ar to, ka Mūra neietilpst aktiera ikdienā satikto cilvēku skaitā. Paziņas teiktais liecina, ka Villiss vairs neuztver Mūru kā savu bijušo dzīvesbiedri, ar kuru kopā viņš nodzīvojis 13 gadus. Viņš arī vairs neatceras, ka Mūra ir viņa trīs meitu – Rūmeras, Talulas un Skautas – māte. Vecākās meitas smagi slimais aktieris atceras, jo viņas dzīvo Villisa mājā un regulāri viņam palīdz.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Septembra beigās filmas “Cietais rieksts” zvaigznes pašreizējā sieva Emma Heminga publiski runāja par vīra demences progresēšanu. Viņa pastāstīja, ka 68 gadus vecais aktieris cieš no frontotemporālās demences, kas izraisa pakāpenisku kognitīvo spēju zudumu. Šo saslimšanu aktierim konstatēja 2023. gada februārī. Precīzas diagnozes uzstādīšanai bija nepieciešams gads, sākotnēji viņam tika noteikta afāzija. Emma Heminga sava dzīvesbiedra stāvokli nodēvējusi par smagu un atzinusi, ka no slimības cieš visa ģimene – grūti ir pašam slimniekam, kā arī visiem, kas viņu mīl un par viņu rūpējas.

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

Vēl oktobrī Brūsa Villisa draugs režisors Glens Gordons Kerons stāstīja, ka mēdz apciemot aktieri reizi mēnesī un jūt, ka viņam nepieciešamas trīs minūtes, lai atpazītu, kas ir viņa priekšā.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon