Demija Mūra asarās: viņš mani vairs neatceras
Brūsa Villisa 68. dzimšanas dienas foto ar Demiju, Emmu un visām meitām (ekrānuzņēmums no "Instagram")
Slavenības
2023. gada 7. novembris, 17:13

Demija Mūra asarās: viņš mani vairs neatceras

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Demijai Mūrai nesen nācies aptvert sirdi plosošu patiesību — bijušais vīrs, aktieris Brūss Villiss vairs neapzinās ne to, ka viņi laulībā savulaik pavadījuši 13 gadus, ne arī to, ka Demija ir viņa 35 gadus vecās meitas Rūmeras, 32 gadus vecās Skautas un 29 gadus vecās Talulas mamma.

Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā

gallery icon

60 gadus vecā Mūra apciemoja bijušo vīru pēc atpūtas Itālijā, un bija ļoti sarūgtināta par viņa slimības progresēšanu. “Demija uzturēja sakarus ar bērniem un Brūsa sievu [Emmu Hemingu], taču viņai prātā nevarēja ienākt, ka viss ir aizgājis tik tālu,” atsaucoties uz informētas personas teikto, vēsta izdevums “Closer”.

Demijas prombūtnes laikā Brūsa atmiņas par viņu ir “izplēnējušas”, sacīja šī informētā persona. “Demija varēja saprast, ka viņš patiešām viņu neatpazina.”

Par laimi, viņš vēl atpazīst savu sievu Emmu Hemingu, savus bērnus, un “izrāda prieku”, kad Rūmera atnāk ciemos ar savu mazo meitiņu Lū. Tomēr citos brīžos viņš var kļūt agresīvs, kaut gan arī kļūst arī fiziski lēnīgāks.

Demija Mūra apprecēja Brūsu Villisu 1987. gadā, bet pāris izšķīrās 2000. gadā, saglabājot tuvas un draudzīgas attiecības. Brūss vēlāk bija viesu skaitā, kad Demija 2005. gadā apprecēja 15 gadus jaunāko aktieri Eštonu Kačeru. Savukārt Demija ar Eštonu piedalījās Brūsa kāzās ar modeli Emmu Hemingu 2009. gadā. Pārim ir divas meitiņas — Meibla un Evelīna. Demijai ir ļoti draudzīgas attiecības ar Brūsa sievu, un viņa atzinusi, ka uzskata Emmu par savu māsu un draudzeni.

2022. gada 30. martā Villisa ģimene paziņoja, ka viņam diagnosticēta afāzija (runas funkciju zudums runas centra bojājuma dēļ galvas smadzeņu garozā), savukārt 2023. gada 16. februārī ģimene paziņoja, ka 68 gadus vecajam aktierim ir diagnosticēta frontotemporālā demence (FTD) - neparasta demences forma, ko raksturo progresējoša uzvedības, personības un valodas pasliktināšanās.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Nesenā intervijā žurnālam “Vogue” Brūsa meita Talula atzina, ka viņai ir ļoti sāpīgi apzināties, ka nepiedzīvos laikus, kad tētis uzstājas viņas kāzās. Sarunas laikā jauniete atcerējās, kā nesen bija apmeklējusi draudzenes kāzas, kurās līgavas tēvs teicis aizkustinošu runu par godu savai mīļotajai meitai. Šajā brīdī vecā Talula skaudri sapratusi, ka viņa pati neko tādu nepiedzīvos. “Tas bija sirdi plosoši. Es pametu viesību galdu, izgāju ārā un raudāju, paslēpusies krūmos.” “Mans tēvs vēl atceras, kas es esmu. Dažreiz viņš burtiski staro, kad ienāku istabā. Viņš spēj mani atcerēties, atpazīst, plus mīnus ir izņēmumi sliktajās dienās,” stāsta Talula. “Bet kādā brīdī es pēkšņi sapratu, ka nekad nepiedzīvošu to brīdi, kad mans tētis runās par mani manās kāzās. Es izplūdu asarās. To ir ļoti smagi apzināties …”

Brūsa neārstējamā kaite ir smaga nasta visai ģimenei. Septembra intervijā raidījumam “Today”, Brūsa sieva Emma atzina, ka šī diagnoze smagi ietekmē gan pašu Brūsu, gan ģimeni. “Tā ir smaga gan cilvēkam, kuram tā diagnosticēta, gan arī ģimenei,” viņa sacīja. “Ne Brūsam, ne man, ne mūsu meitenēm tas nav citādi. Un, kad viņi saka, ka tā ir ģimenes slimība, tā patiešām tā ir.”

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā

gallery icon

2022. gada 20. novembris. Demija Mūra iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni.

gallery icon