foto: Jasen Vinlove-USA TODAY Sports/S
Viktorija Bekhema sabrūk mājās pie trenažiera
Viktorija Bekhema.
Slavenības
2023. gada 8. novembris, 06:22

Viktorija Bekhema sabrūk mājās pie trenažiera

Jauns.lv

Modes dizainere Viktorija Bekhema ir pazīstama ar savu stingro treniņu režīmu, kurā, pēc viņas teiktā, ietilpst “30 minūtes kājām, 30 minūtes rokām, tonizēšana un uzlabošana, tad daudz planku”.

Bijušais futbolists Deivids Bekhems atklājis, ka viņa sieva sabrukusi pēc pārmērīgi lielas slodzes sporta zālē.

foto: Instagram

49 gadus vecā četru bērnu māmiņa ir pazīstama ar savu nogurdinošo vingrošanas režīmu, kurā, pēc viņas teiktā, ietilpst 60 minūšu ilgi vingrojumi rokām un kājām, “tonizēšana un uzlabošana, pēc tam daudz planku”. Tomēr šķiet, ka pirmdien, 6. novembrī, viņa pārcentās ar slodzi. Deivids Bekhems (48) sava “Instagram” konta mazajos stāstos publiskojis divus attēlus, kuros modes dizainere redzama, sabrukusi guļam blakus savam vingrošanas aprīkojumam pēc treniņa ar slavenību fitnesa treneri Bobiju Riču.  

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Viktorija un Deivids Bekhemi šā gada oktobrī.

Viņš parakstījis momentuzņēmumus – kuros Viktorija joprojām izskatās brīnišķīgi, tērpusies melnos legingos, T kreklā un sniegbaltās kedās: “Mana sieva netaisa drāmu vai tamlīdzīgi, bet šorīt notika tā.” Arī Viktorija “Instagram” mazajos stāstos padalījusies ar šiem attēliem un tos parakstīja vārdiem: “Es gribu pasnaust.”

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Bijusī meiteņu grupas “Spice Girls” dziedātāja ir pedantiska, kad runa ir par veselīgu uzturu un vingrošanu. Izdevumam “The Guardian” viņa savulaik atklāja, kāds ir viņas “ļoti, ļoti disciplinētais” vingrošanas režīms, kas dara viņu “laimīgu”. Viktorijai diena sākas laika posmā no 5.30 līdz 6.00 rītā ar 7 km skrējienu uz trenažiera. Viņa slodzi kombinē no “ātras soļošanas kalnā, viegla skrējiena un skriešanas”. Bekhema piebildusi: “Tā ir vienīgā reize, kad skatos TV – pārraides, kas ir sērijās, dokumentālās filmas –, tāpēc ar nepacietību gaidu šo brīdi. Tas man aizņem 45 minūtes”.

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon

Tam seko nodarbība ar personīgo treneri Viktorijas privātajā sporta zālē, kurā ietilpst: “30 minūtes kājām, 30 minūtes rokām, tonizēšana un uzlabošana, tad daudz planku un tamlīdzīgas lietas manai būtībai.” Arī Deividam patīk vingrot kopā ar Viktoriju. Nesen pāris dalījies ar video, kurā abi redzami guļam viens otram līdzās uz vingrošanas paklāja, un sadevušies rokās veicam vingrojumus kājām.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon